![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean, rastalmacesti cuvintele dupa cum vrei dumitale.
de asta are Omul liber arbitru si constiinta, pentru a alege. vezi tu, Mirean, eu nu as putea sa necinstesc perechea mea, cum nu as vrea nici sa fiu necinstit. si cum as putea, in zile de post si in posturi sa ma gindesc doar la propriile-mi simturi? cineva spunea, parca tu, daca nu ma insel, intr-un alt post tot de pe acest topic, ca nu sintem animale, sa ne urmam simturile. vezi tu Mirean, cum as putea sa-mi tratez jumatatea ca si cum ar fi o mobila, cind eu, din contra, ii cinstesc SUFLETUL SI TRUPUL? sau poate, in viziunea altora, ar insemna ca o neglijez? pentru ca nu ii necinstesc Sufletul si Trupul? pentru ca ma uit la jumatatea mea doar cu ginduri de impreunare, chiar si din iubire fiind, in zile de post, inseamna ca o iubesc? da, as iubio doar intr-un mod comun, asemeni tuturor celorlalti oameni. insa eu as vrea sa fie o iubire adresata unui Templu al Sfintului Duh, pentru ca ASTA ESTE OMUL, mIREAN. CUM AS PUTEA sa necinstesc Templul Sfintului Duh? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca un atac la persoana, Mirean. Ma intreb cand vei inceta. Constat cu stupoare ca tot tu te plangi de atac la persoana, cand de fapt tu esti autotul acestora. Admin, explicati va rog lui Mirean ce este un "atac la persoana". |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
bine Mirean
in sfinrsit ma intrebi la cum as reactiona eu. daca as fi sotul ei, nu as fi fost de acord sa faca tratamentul in timpul postului, sau, daca tratamentul ar fi fost inceput cu ceva timp de dinainte de post, as fi sfatuit-o sa-l intrerupa. Mirean, eu, ca un ciine ce sint, pentru ca nu pot sa spun ca sint in urma Lui Hristos, pt ca eu inca ratacesc, SIMT CA NU AS PUTEA SA NECINSTESC TEMPLUL SFINTULUI DUH. Ma intelegi? eu nu as putea, pe omul pe care l-as iubi astfel incit sa-mi petrec toata viata alaturi de el si sa ma mintui alaturi de el, sa-l necinstesc. daca i-as fi fosr prieten sau o ruda mai apropiata, as fi sfatuit-o la fel. Mirean, tu cum ti-ai privi sotia? ca pe Templu al Sfintului Duh? Si atunci tu cum ti-ai respecta sotia? ps: apropo, gindindu-ma la acest subiect si incercind sa-ti raspund tie si altora, am inteles mai bine acest subiect. astfel incit pot sa spun ca, pentru mine, aceasta disputa de idei a avut un impact pozitiv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Copil dat spre adoptie | armanda | Generalitati | 5 | 29.02.2012 09:36:04 |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
Povestea unui copil | RaduIoan | Intamplari adevarate | 5 | 22.05.2009 14:28:02 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
|