![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Mai vorbiti in limbi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu, din pacate, destul de rar.
E o problema care ma ingrijoreaza. Dar ma mai ingrijoreaza ceva: metamorfoza avatarului tau. Sfant - Camila - Lup... ![]() Nu-mi miroase a bine. |
|
|||
|
|||
![]()
De cand ati intrat aici au cam inceput sa va lase limbile.. Ingrijti-va de mantuirea sufletului aceasta este si ar trebui sa fie grija primordiala pentru noi crestinii.. Iar avatarul e doar un avatar..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu uita ca nu toti oamenii pot sa verifice proorociile cu Biblia , pt ca nu toti sunt inteligenti. Proorociile din lumea penticostala nu au de aface cu Biblia...din cate proorocii am auzit eu, ele sunt luate din viata de zi cu zi a oamenilor, neavand nimic cu Biblia. C-am cum sunt tigancile cu ghicitu in carti si care pretind ca-ti spun viitorul, asa sunt proorocii penticostali cu proorociile lor. Eu cunosc destul de bine ce se petrece in lumea penticostala, am vecini penticostali, care-mi spun ce le spun proorocii- si sincer, cu Biblia chiar nu am ce sa probez. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce pot sa spun, e destul de greu de deosebit o proorocie dupa ureche, de aceea raman la parerea ca cine doreste cu sinceritate sa deosebeasca aceste lucruri sa ceara darul deosebirii duhurilor, care nu da gres niciodata. Iar Dumnezeu i-l va da pentru ca stie ca este nevoie de el in aceasta lume plina de inselatorii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Recent un caz: un prooroc ii spune unei surori penticostale sa-si de-a in judecata fratele, dupa acesta a inceput sa renoveze casa parinteasca fara acordul ei...e de la D-zeu proorocu ala? Un "prooroc" cu 2 copii umbla cu o femeie care are 3 copii, cea din urma a divortat de sot si traiesc impreuna... Un prooroc ii face o proorocie unui adept in legatura cu asigurarea obbligatorie de la masina....e asta o proorocie? ..... Citat:
Du-te la o tigana ghicitoare sa vezi vezi daca nu-ti spune si ea viitorul, si sa stii ca unele se implinesc...sunt oare acelea proorocii. De ce nu inteleg NP ca diavolul lucreaza si astazi? "potrivnicul vostru diavolul, umbla racnind ca un leu, cautand pe cine sa piarda"....zice Sf. Petru (parca). Citat:
Unde spune Hristos ca trebuie sa umblam dupa proorocii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
1Cor 14:1;Hristos, folosindu-se de gura Sf Ap Pavel: "Căutați dragostea. Râvniți însă cele duhovnicești, dar mai ales ca să proorociți." - asta cautai?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Doriana;286540]
Ramane de vazut cat de obiectiv ai fost tu si cu cata acuratete le-ai redat. mai ales ca despre respectivul caz "recent" ai mai povestit cu o ocazie nu foarte recenta. ...recent...sa spunem atunci 1 an in urma.... Citat:
Nu mi-e jena sa spun ca si in partile nostre exista o grupa ortodoxa, numiti "spiriti" (a nu se confunda cu spiritistii) care pretind ca "primitorii" primesc ceva duh si ca acestia fac "proorocii"....si drept sa-ti spun , sunt unii care descopera diferite lucruri prin viziuni, sau ceea ce spun se implinesc... Acestia se roaga si ei la D-zeu, numai ca au un cult ritualic al lor... Citat:
Stii tu cum si in fel actioneaza diavolul? Ai vazut cum a reusit sa-l ispiteasca pe om in Rai, si a reusit. Si nu uita ca intre omul paradisiac si omul de azi este o mare diferenta...daca pe primul l-a ispitit cu mare usurinta, cum pe acesta din urma nu-l va putea ispiti cu o si mai mare usurinta? Daca esti de acord cu mine...sa lasam la o parte "fanteziile crestine" si sa ne smerim...vei vedea ca apoi, nici nu-i mai putea vorbi in limbi, nici nu-i mai prooroci...si cei din adunare iti vor spune ca esti posedata, pentru ca diavolul va fugi de langa tine (ca lui nu-i place smerenia) ajutorul divin il vei simti. Citat:
Spun acest lucru, pentru ca atunci cand doriti sa argumentati inselaciunea, luati cate un verset de pe unde puteti.../ Am sa deviez un pic de la subiect, si am sa te intreb: De ce NP nu practi botezul in numele Sfintei Treimi, asa cum Hristos a poruncit Apostolilor ...Matei 28,19??????? |
|
|||
|
|||
![]()
Geony, Dumnezeu vorbeste si in acest veac si ne porunceste sa-L ascultam. Nu putem si nu vrem sa-i astupam gura de frica lui satan. Daca tu consideri ca darurile Duhului Sfant te fac mandru, atunci ramai fara ele pana cand vei fi gata sa traiesti in smerenie. Dar pentru ce te-ai mandri? Ai ceva cu de la tine putere, datorita meritelor tale? Tot ce ai e primit de sus. Noi avem nevoie de calauzirea lui Dumnezeu prin Cuvant in aceasta lume stricata. E Tatal nostru si noi suntem copiii Lui, e absolut normal si natural ca un Tata sa vorbeasca copiilor Lui. Ce tata e acela care sta mut sau ce copil e acela care nu stie sa asculte glasul Tatalui? E ori un copil razvratit ori nu-si cunoaste Tatal, deci e orfan.
Citat:
Nu purta grija penticostalilor; din cata ortodoxie am aflat eu pe aici, nu esti chemat la aceasta ci fiecare trebuie sa-si poarte grija pacatelor lui. Doamne ajuta!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|