Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 20:14:19
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Antonia, faci ce faci și iarăși o dai cu stângul în dreptul.

Iarăși vii cu siteu-ri dinastea capcană (sectare)? Chiar nu verifici un pic de unde îți iei sursele?
Ovidiu, esti al doilea, care ii spune acest lucru.
Ar fi bine sa o mai si sustinem pe Antonia, nu numai sa o blamam, caci lupta ei e si in folosul nostru.
Mai ales tu, Ovidiu, avand studiile necesare - din cate mi-ai dat de inteles, ai facut Teologia si ai si doctoratul, nu? - ar trebui sa vii cu argumente, in fata carora AlinB & Co. sa taca. Poti face asta?
Vechi 24.01.2013, 20:16:13
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Antonia, faci ce faci și iarăși o dai cu stângul în dreptul.

Iarăși vii cu siteu-ri dinastea capcană (sectare)? Chiar nu verifici un pic de unde îți iei sursele?
Am recunoscut deja ca aici am gresit. Neatentia a fost o ispita si pentru mine, ca sa ma smeresc un pic si eu. Asa e corect sa recunosc cand gresesc si va multumesc pentru avertizare si tie si Laurei.
Vechi 24.01.2013, 20:19:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Daca vrei sa-i intreci pe sfinti, nu ai decat o singura cale: smerenia. Poate, totusi, o vei experimenta si pe aceasta. Pana acum n-am vazut asa ceva la tine. Nu o spun cu rautate. Mantuire sa-ti dea Dumnezeu!
Până nu vei da tu exemplu de smerenie nu cere de la altul, fă tu prima pasul acesta, iar când vei ajunge să guști smerenia nu vei mai fi în conflict cu nimeni. Dar vei avea o surpriză: singurul conflict va fi cu tine însuți și cu păcatele tale. Până atunci să o lăsăm mai ușor cu lecțiile de duhovnicie, să mă ierți dar pari novice din sursele de informare pe care le folosești.
Vechi 24.01.2013, 20:41:04
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ar fi bine sa o mai si sustinem pe Antonia, nu numai sa o blamam, caci lupta ei e si in folosul nostru.
Ce să apăr? Site-urile sectare? Pe cine să apărăm? Care folos? Interpretări propii ale "marilor duhovnici"? Judecători (judecătoare luminate) și site-ri sectare gen apologeticum și acum site-ul ăsta? Domonstrații de stradă care dau în penibil?

Citat:
Mai ales tu, Ovidiu, avand studiile necesare - din cate mi-ai dat de inteles, ai facut Teologia si ai si doctoratul, nu? - ar trebui sa vii cu argumente, in fata carora AlinB & Co. sa taca. Poti face asta?
Da, da sunt sunt al doilea doctorat.

Măi fraților, mai exact surorilor, nu le mai umflați așa! E destul cu tematica topicului. Oricum, mulțumesc pentru titulatura pe care mi-ai atribuit-o.

Citat:
ar trebui sa vii cu argumente, in fata carora AlinB & Co. sa taca. Poti face asta?
De ce să vin cu argumente? Crezi dacă îl fac pe Alin să tacă, se va opri tăvălugul? Are tot dreptul să-și spună punctul de vedere. Până una alta poate veniți și voi cu ceva argumente credibile să mă convingeți și pe mine să mă alătur taberei voastre. Până atunci nu pot decât să sesizez penibilul.
Vechi 24.01.2013, 20:41:11
Miha-anca
Guest

Implicit

Lumea aceasta nu e plina de sfinti. Si atunci ce sa facem, pana ne sfintim si devenim smeriti sa tacem? Dar restul lumii, care nu e nici macar crestina, nu are asemena reguli si ni se urca in cap, vezi bine! Ne innabusa!
Nu cred ca solutia e de asteptare, atunci cand problema e stringenta.
Vechi 24.01.2013, 20:48:50
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Ce să apăr? Site-urile sectare? Pe cine să apărăm? Care folos? Interpretări propii ale "marilor duhovnici"? Judecători (judecătoare luminate) și site-ri sectare gen apologeticum și acum site-ul ăsta? Domonstrații de stradă care dau în penibil?

Da, da sunt sunt al doilea doctorat.

Măi fraților, mai exact surorilor, nu le mai umflați așa! E destul cu tematica topicului. Oricum, mulțumesc pentru titulatura pe care mi-ai atribuit-o.

De ce să vin cu argumente? Crezi dacă îl fac pe Alin să tacă, se va opri tăvălugul? Are tot dreptul să-și spună punctul de vedere. Până una alta poate veniți și voi cu ceva argumente credibile să mă convingeți și pe mine să mă alătur taberei voastre. Până atunci nu pot decât să sesizez penibilul.
Oooo, e smerit, mandruletul!
Dar cum sa aducem noi argumente mai credibile decat cele aduse, unui om cu aproape doua doctorate! Tu te auzi ce spui, Ovidiu? Tu esti cel, care stii mai multe si care ai argumentele. Dar in lipsa argumentelor tale, uite ca Antonia si altii isi pierd timpul pe acest forum, ca sa ne lumineze; iar noi dam cu pietre in ea. Nu-i nimic; vede Dumnezeu ravna ei si reticenta noastra.
La ce bun doctorate peste doctorate, daca atunci cand e cazul, nu folosesc ceea ce stiu si ma dau mai degraba in laturi.
Ma iarta, frate, ca am fost atat de directa, dar eu cu elevii mei am obtinut rezultatele cele mai bune vorbindu-le deschis; nu cu inflorituri si nu cu ocolisuri; deschis!
Vechi 24.01.2013, 20:50:19
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Cum îi asculți Antonia? "Duhovnicii sfinți" ne sfătuiesc să ne întărim credința prin asceză, care este singura misiune internă a Bisericii, prin apropierea și trăirea vieții prin și cu Hristos pe care Îl găsim în Biserica pe care ne-a lasat-o și al cărei cap este, și de care părinții ne sfătuiesc să ascultăm, iar dacă va fi nevoie să mărturisim credința, dar nicidecum stând pe net și dramatizând venirea cipurilor și implicit sfârșitul lumii.

Pocăiește-te tu, lasă-l pe altul. Până nu te vei aduce pe tine la Hristos, nu vei putea să aduci nici pe altul. Dar cu siguranță aici în mediul ăsta nu vei reuși să te apropii de Hirstos.
Bine, bine, intarim credinta prin asceza. Lasam, insa, mijloacele de informare ale crestinilor de izbeliste? Tie iti convine sa se impuna ideea ca nu mai avem voie sa refuzam cipul din motive religioase? Unii stiu exact de ce ma asalteaza cu felurite ,,complimente''.

Nu dramatizez nimic. Situatia e deja mai dramatica decat ne place sa credem. Dar noi ne prefacem ca nu vedem. Nu sfarsitul lumii ma intereseaza. Ma intereseaza sa nu se impuna idei gresite care sa ne afecteze mantuirea mie, tie si altora ca noi si celor care vor urma dupa noi.

Poruncile evanghelice sunt clare: ,,Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți.''(Luca, 10, 27)

Fara niciun fel de dramatizare, cui datoram frica, datoram si supunere. Sistemul de supraveghere antihristic are niste obiective pe care niciun ortodox nu are cum sa le sustina. Controlul total este un obiectiv diabolic, iar cipuirea oamenilor este incompatibila cu statutul de ortodox. Hulirea pe fata a sfintilor ortodocsi marturisitori mi se pare inacceptabila.
Vechi 24.01.2013, 20:52:54
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Ah, priceless:

Miha-Anca: "Hai, Ovidiu, apără-ne, că tu ai doctorat !"

Ovidiu: "Da, am două doctorate și tot nu cred că aveți dreptate !"

Miha-Anca: "Și atunci la ce sunt bune doctoratele tale ?!"
Vechi 24.01.2013, 20:54:06
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Lumea aceasta nu e plina de sfinti. Si atunci ce sa facem, pana ne sfintim si devenim smeriti sa tacem?
Da tăcem și îi lăsăm pe cei în măsură să vorbească. Nu suntem noi în măsură să vorvbim în numele altora și să le punem în gură cuvinte. Dacă îl vei asculta pe părintele Proclu vei înțelege ce vreau să zic. Iar dacă un părinte a judecat un fapt, poate este îndreptățit el să vorbească, dar nu eu. Hai să-i lăsăm pe ei să vorbească și noi să facem ascultare. Dacă va fi nevoie ei vor mărturisi și atunci să fim "viteji" și curajoși și să fim la unison cu ei. Nu acum când se face fum înainte de vreme.

Citat:
Dar restul lumii, care nu e nici macar crestina, nu are asemena reguli si ni se urca in cap, vezi bine! Ne innabusa!
De cine ne este frică nouă?

Citat:
Nu cred ca solutia e de asteptare, atunci cand problema e stringenta.
Și ce soluți propui? Căci părinții ne îndeamnă la rugăciune și o viață de pocaință, eu altceva încă nu am auzit.
Vechi 24.01.2013, 20:55:53
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:

In ce consta penibilul la aceasta demonstratie?
https://www.youtube.com/watch?v=S5pfL6j15zg
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34