![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi bine sa o mai si sustinem pe Antonia, nu numai sa o blamam, caci lupta ei e si in folosul nostru. Mai ales tu, Ovidiu, avand studiile necesare - din cate mi-ai dat de inteles, ai facut Teologia si ai si doctoratul, nu? - ar trebui sa vii cu argumente, in fata carora AlinB & Co. sa taca. Poti face asta? |
|
|||
|
|||
![]()
Am recunoscut deja ca aici am gresit. Neatentia a fost o ispita si pentru mine, ca sa ma smeresc un pic si eu. Asa e corect sa recunosc cand gresesc si va multumesc pentru avertizare si tie si Laurei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Până nu vei da tu exemplu de smerenie nu cere de la altul, fă tu prima pasul acesta, iar când vei ajunge să guști smerenia nu vei mai fi în conflict cu nimeni. Dar vei avea o surpriză: singurul conflict va fi cu tine însuți și cu păcatele tale. Până atunci să o lăsăm mai ușor cu lecțiile de duhovnicie, să mă ierți dar pari novice din sursele de informare pe care le folosești.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Măi fraților, mai exact surorilor, nu le mai umflați așa! E destul cu tematica topicului. Oricum, mulțumesc pentru titulatura pe care mi-ai atribuit-o. De ce să vin cu argumente? Crezi dacă îl fac pe Alin să tacă, se va opri tăvălugul? Are tot dreptul să-și spună punctul de vedere. Până una alta poate veniți și voi cu ceva argumente credibile să mă convingeți și pe mine să mă alătur taberei voastre. Până atunci nu pot decât să sesizez penibilul. |
|
|||
|
|||
![]()
Lumea aceasta nu e plina de sfinti. Si atunci ce sa facem, pana ne sfintim si devenim smeriti sa tacem? Dar restul lumii, care nu e nici macar crestina, nu are asemena reguli si ni se urca in cap, vezi bine! Ne innabusa!
Nu cred ca solutia e de asteptare, atunci cand problema e stringenta. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cum sa aducem noi argumente mai credibile decat cele aduse, unui om cu aproape doua doctorate! Tu te auzi ce spui, Ovidiu? Tu esti cel, care stii mai multe si care ai argumentele. Dar in lipsa argumentelor tale, uite ca Antonia si altii isi pierd timpul pe acest forum, ca sa ne lumineze; iar noi dam cu pietre in ea. Nu-i nimic; vede Dumnezeu ravna ei si reticenta noastra. La ce bun doctorate peste doctorate, daca atunci cand e cazul, nu folosesc ceea ce stiu si ma dau mai degraba in laturi. Ma iarta, frate, ca am fost atat de directa, dar eu cu elevii mei am obtinut rezultatele cele mai bune vorbindu-le deschis; nu cu inflorituri si nu cu ocolisuri; deschis! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu dramatizez nimic. Situatia e deja mai dramatica decat ne place sa credem. Dar noi ne prefacem ca nu vedem. Nu sfarsitul lumii ma intereseaza. Ma intereseaza sa nu se impuna idei gresite care sa ne afecteze mantuirea mie, tie si altora ca noi si celor care vor urma dupa noi. Poruncile evanghelice sunt clare: ,,Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți.''(Luca, 10, 27) Fara niciun fel de dramatizare, cui datoram frica, datoram si supunere. Sistemul de supraveghere antihristic are niste obiective pe care niciun ortodox nu are cum sa le sustina. Controlul total este un obiectiv diabolic, iar cipuirea oamenilor este incompatibila cu statutul de ortodox. Hulirea pe fata a sfintilor ortodocsi marturisitori mi se pare inacceptabila. |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, priceless:
Miha-Anca: "Hai, Ovidiu, apără-ne, că tu ai doctorat !" Ovidiu: "Da, am două doctorate și tot nu cred că aveți dreptate !" Miha-Anca: "Și atunci la ce sunt bune doctoratele tale ?!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Și ce soluți propui? Căci părinții ne îndeamnă la rugăciune și o viață de pocaință, eu altceva încă nu am auzit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=S5pfL6j15zg |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|