Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2013, 21:12:11
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Problema este ca recunosc ca sunt asa si-i ascult pe duhovnicii sfinti.
Cum îi asculți Antonia? "Duhovnicii sfinți" ne sfătuiesc să ne întărim credința prin asceză, care este singura misiune internă a Bisericii, prin apropierea și trăirea vieții prin și cu Hristos pe care Îl găsim în Biserica pe care ne-a lasat-o și al cărei cap este, și de care părinții ne sfătuiesc să ascultăm, iar dacă va fi nevoie să mărturisim credința, dar nicidecum stând pe net și dramatizând venirea cipurilor și implicit sfârșitul lumii.

Citat:
Ori suntem cu Dumnezeu, ori cu satana. Nu eu dau pe cineva pe mana satanei, ci el se da singur daca huleste Duhul Sfant. Eu doar il avertizez, ca sa se pocaiasca.
Pocăiește-te tu, lasă-l pe altul. Până nu te vei aduce pe tine la Hristos, nu vei putea să aduci nici pe altul. Dar cu siguranță aici în mediul ăsta nu vei reuși să te apropii de Hirstos.

Last edited by ovidiu b.; 24.01.2013 at 21:14:13.
Vechi 24.01.2013, 21:50:19
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cum îi asculți Antonia? "Duhovnicii sfinți" ne sfătuiesc să ne întărim credința prin asceză, care este singura misiune internă a Bisericii, prin apropierea și trăirea vieții prin și cu Hristos pe care Îl găsim în Biserica pe care ne-a lasat-o și al cărei cap este, și de care părinții ne sfătuiesc să ascultăm, iar dacă va fi nevoie să mărturisim credința, dar nicidecum stând pe net și dramatizând venirea cipurilor și implicit sfârșitul lumii.

Pocăiește-te tu, lasă-l pe altul. Până nu te vei aduce pe tine la Hristos, nu vei putea să aduci nici pe altul. Dar cu siguranță aici în mediul ăsta nu vei reuși să te apropii de Hirstos.
Bine, bine, intarim credinta prin asceza. Lasam, insa, mijloacele de informare ale crestinilor de izbeliste? Tie iti convine sa se impuna ideea ca nu mai avem voie sa refuzam cipul din motive religioase? Unii stiu exact de ce ma asalteaza cu felurite ,,complimente''.

Nu dramatizez nimic. Situatia e deja mai dramatica decat ne place sa credem. Dar noi ne prefacem ca nu vedem. Nu sfarsitul lumii ma intereseaza. Ma intereseaza sa nu se impuna idei gresite care sa ne afecteze mantuirea mie, tie si altora ca noi si celor care vor urma dupa noi.

Poruncile evanghelice sunt clare: ,,Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți.''(Luca, 10, 27)

Fara niciun fel de dramatizare, cui datoram frica, datoram si supunere. Sistemul de supraveghere antihristic are niste obiective pe care niciun ortodox nu are cum sa le sustina. Controlul total este un obiectiv diabolic, iar cipuirea oamenilor este incompatibila cu statutul de ortodox. Hulirea pe fata a sfintilor ortodocsi marturisitori mi se pare inacceptabila.
Vechi 25.01.2013, 15:23:00
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Poruncile evanghelice sunt clare: ,,Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți.''(Luca, 10, 27)

Fara niciun fel de dramatizare, cui datoram frica, datoram si supunere. Sistemul de supraveghere antihristic are niste obiective pe care niciun ortodox nu are cum sa le sustina. Controlul total este un obiectiv diabolic, iar cipuirea oamenilor este incompatibila cu statutul de ortodox. Hulirea pe fata a sfintilor ortodocsi marturisitori mi se pare inacceptabila.
Cam așa stau lucrurile. Cei care vorbesc de așa zișii cipofobi trec tacit peste faptul că atunci când va veni implantarea cipurilor nu va exista nici un fel de neutralitate. Cei care nu vor fi "cipofobi", vor fi cipofili de voie sau de nevoie și își vor lăsa implantate cipurile fără nici un clipit de ochi. Dar asta nu pentru că implantarea și dicatura biometrică de mâine ar avea vreo compatibilitate cu Biserica lui Hristos, ci tocmai pentru că cipofilii nu vor vrea să se lepede de sistemul totalitar pentru ca să fie împreună cu Hristos. Nici nu pot să îmi imaginez cum va mai putea intra cineva în vreo biserică cu implantul ăla totalitar în mână sau pe frunte și să stea în fața lui Hristos cu semnul clar pe mână că nu este capabil să se lepede de stăpânirea filo-diabolică pentru a fi împreună cu Hristos. Câtă impietate poate fi în a mai a avea tupeul să intri în Biserica lui Hristos cu semnul totlaitar acceptat în mână sau în frunte!
Vechi 26.01.2013, 02:02:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Cam așa stau lucrurile. Cei care vorbesc de așa zișii cipofobi trec tacit peste faptul că atunci când va veni implantarea cipurilor nu va exista nici un fel de neutralitate. Cei care nu vor fi "cipofobi", vor fi cipofili de voie sau de nevoie și își vor lăsa implantate cipurile fără nici un clipit de ochi. Dar asta nu pentru că implantarea și dicatura biometrică de mâine ar avea vreo compatibilitate cu Biserica lui Hristos, ci tocmai pentru că cipofilii nu vor vrea să se lepede de sistemul totalitar pentru ca să fie împreună cu Hristos. Nici nu pot să îmi imaginez cum va mai putea intra cineva în vreo biserică cu implantul ăla totalitar în mână sau pe frunte și să stea în fața lui Hristos cu semnul clar pe mână că nu este capabil să se lepede de stăpânirea filo-diabolică pentru a fi împreună cu Hristos. Câtă impietate poate fi în a mai a avea tupeul să intri în Biserica lui Hristos cu semnul totlaitar acceptat în mână sau în frunte!
Intr-adevar, nu putem sluji la doi domni. Daca acceptam un alt stapan care sa stie totul despre noi in locul lui Dumnezeu, se cheama ca am facut o alegere pe care Dumnezeu ne-o respecta. Am fost avertizati sa nu ne insemnam cu niciun numar al carui semn este 666, deci nu putem spune ca n-am stiut.

Hristos S-a smerit luand chip de om pentru noi, a refuzat constant bogatia pentru noi, S-a rastignit pentru noi, iar noi vrem sa facem din trupurile noastre trupuri de animale numerotate, ca sa putem vinde si cumpara! Fara ajutorul lui Dumnezeu dobandim si naravuri de animale si astfel ajungem pe drept cuvant cetateni ai iadului. Sa nu fie!

Aceasta impietate, despre care vorbeai, inchide calea pocaintei pentru acest pacat si pentru altele. Atunci cand omul nici macar nu vrea sa constientizeze ca greseste devine din ce in ce mai orb si i se pare normal sa experimenteze cat mai multe fapte anticrestinesti. Caci in vremurile din urma, oamenii se vor salbatici, iar fiarele se vor imblanzi.

Last edited by antoniap; 26.01.2013 at 02:04:16.
Vechi 26.01.2013, 03:02:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Am fost avertizati sa nu ne insemnam cu niciun numar al carui semn este 666, deci nu putem spune ca n-am stiut.
Nu exista asa ceva in traditia ortodoxa.
Avertismentele sectei cipofobe = zero.
Vechi 26.01.2013, 13:48:03
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu exista asa ceva in traditia ortodoxa.
Avertismentele sectei cipofobe = zero.
Cuvintele tale= zero.
Vechi 26.01.2013, 14:00:04
Vlad_7 Vlad_7 is offline
Member

Data înregistrării: 20.12.2012
Locație: Romania
Implicit

Citat:
Cuvintele tale= zero.
Vrei să faci ceva bun? Roagă-te, lasă propovăduirile astea inutile. Nu ai talent oratoric și acest lucru înseamnă că nu vei face altceva decât să obții opusul a ceea ce vrei în realitate. Adică îi vei face pe oameni să creadă că punctul tău de vedere legat de cipuri este o aberație și, prin urmare, aceștia îl vor ignora cu desăvârșire. Timpul pe care tu îl petreci scriind pe acest forum ar putea fi petrecut în rugăciune de exemplu...Orice ar fi mai bine decât să-ți pierzi vremea scriind doar de dragul de a scrie. Și oricum, tare am impresia că peste 1-2 ani te vei răzgândi sau îți va pieri entuziasmul. Poate mă înșel aici.

Apropo, unde e băiatul ăla care și-a cumpărat 100 de kg de făină pentru apocalipsa de pe 21 decembrie 2012? :D:D=)))))
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 22:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 22:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 18:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 03:13:34