![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prietene, revenind la topic, tratamentele de fertilitate se intind pe ani de zile, iar si o singura zi de intrerupere a tratamentului poate anula efortul de ani! Perioada de fertilitate este de numai cateva zile, lunar, de aceea era ingrijorata femeia! Prietene, este un caz`medical, o exceptie medicala pentru un bolnav, nu este desfranare! Femeia si sotul ei vor un copil, nu e vorba de "chef"! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din cate inteleg eu, dragostea aia platonica de care vorbesti nu-i tocmai cea mai curata. Dar poate ma insel, cine stie? |
|
|
|||
|
|||
|
Mirean, pentru mine acest subiect este inchis.
eu, ce am avut de spus, am spus. Doamne ajuta. ancah, eu am simtit si inca simt ce inseamna sa pacatuiesc, asa incit incerc sa tin cit mai aprope de Biserica. o zi buna. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Noapte buna, Mirean! P.S. Dealtfel era vorba despre iubirea dintre barbat si femeie; de aceea am raspuns: cea platonica. Sper ca acum ai inteles. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Inca ceva, incearca sa revii la topic.. Cat despre iubirea platonica, e parerea ta, o respect. In ce ma priveste am alta viziune... |
|
|
|||
|
|||
|
Hai si eu ca prostul Ce conteaza postul sau data in care este tinut? Citem de un mare parinte care si-a rupt postul lui aspru (de bucate) ca sa nu supere continundu-l prelungit dupa aceea. Se poate impaca cred eu si postul si conceptia. Dumnezeu o sa vada ca nu-i spre placere daca postul o sa fie altcindva tinut si mai lung decit ar fi fost in mod normal. Si daca totusi conceptia nu functioneaza, eu unul nu m-asi crampona sa continui. Sint atitia copii pe lume fara parinti!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am spus si ramin la parerea mea ,zilele de sarbatoare ,cand cinstim mari sfinti mucenici care au murit pt.Hristos ,ca sa nu mai spun de postul sf.Paste sau al Maicii Domnului trebuie respectate din acest punct de vedere.Cine nu stie mai mica vina are ,dar la zile mari tot e pericol sa concepi prunci. |
|
|
|||
|
|||
|
Si referitor la fecundarea in vitro ,dar aici nu am inteles ca ar fi vorba de asta ,ci de un tratament hormonal mai degraba ,se pare ca din rezultatul fecundarii rezulta mai multi "copii" dar nu toti sunt inseminati in uterul mamei.
este asta o metoda crestina? Asa mi-a spus cineva ,nu stiu daca e adevarat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
anita, bine este sa dedicam timpul din zilele de post unirii cu Hristos. Dar daca s-a intamplat, nu trebuie sa facem din asta un tragism. Cat despre a ajunge sfant, criminal ..., repet, nu tine de ziua conceperii, ci de modul nostru de traire.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 14:34:53 |
| Copil dat spre adoptie | armanda | Generalitati | 5 | 29.02.2012 10:36:04 |
| Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 17:16:54 |
| Povestea unui copil | RaduIoan | Intamplari adevarate | 5 | 22.05.2009 15:28:02 |
| copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 15:48:20 |
|
|