![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de ce intotdeauna se evita sa se recunoasca meritele altor popoare, pentru ceea ce sunt? Aducem in discutie mantuirea, pentru a nu putea obiectiv analiza tarele societatii noastre? ![]() Mie imi sunt dragi romanii, si sunt mandra de faptul ca sunt romanca...dar nu pot, adica nu ma lasa inima sa nu observ si ce oameni deosebiti sunt si in afara granitelor Romaniei, si cat de politicosi sunt, de atenti cu semenii lor, de corecti...cum or fi ajuns sa fie asa, ce motivatie au? nu stiu...dar stiu, si vad ca sunt!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Stati acasa ! Aveti biserica peste drum, aveti biserici crestin ortodoxe oriunde v-ati duce in aceasta tara, aveti sfinte moaste, aveti sfinti in viata, manastiri, schituri, rude, .........
Si cu putin efort intru vietuire crestina veti primi si restul.. Am fost plecat..Da, si-au construit o civilizatie, dar peste tot ti se spune ca nu esti la tine acasa..si bine este sa te intorci la ce ti-a dat Dumnezeu ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cu munca am fost in Germania, Olanda, Anglia....
In Germania ma puteam duce la o biserica ortodoxa rusa, in Anglia la una romaneasca, insa strainatatea este strainatate...Ei sunt satui de fluxuri migratoare si s-au ostilizat..Asa o sa se intample si cu noi peste cativa ani.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca avem de infruntat indolenta ,hotia ,mizeria si trecem cu bine aceste ispite ,inseamna ca suntem mai buni si nu deznadajduim. As vrea sa vad cum se comporta acesti austrieci puri la vreme de ispita ,in situatii limita. La ei moartea e cosmetizata prin diferite firme care executa servicii funerare ca sa nu le aduca aminte de ce ar fi dupa moarte ,sa nu le strice cheful. E multa educatie in scoli si acasa ceea ce noi nu avem. Totusi Dumnezeu se uita la sufletul omului nu la rasa lui. Last edited by anita; 20.08.2010 at 13:55:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Deja se prefigureaza ce se va intampla cu cei plecati in afara. Mai intai se straduiesc sa-si gaseasca confortul, sa se bucure de placerile vietii, apoi se prind in hora administratie locale. Se gandesc sa faca acel minim de ani pt a face o pensie. Copii incep sa se dea dupa matrita locului si sa se instraineze. Ajunsi la batranete, cei plecati, traiesc o tragedie - cea a mortii iminente pe un pamant strain !
Eu nu-mi parasesc tara ! Last edited by IonelS; 20.08.2010 at 14:06:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si se casatoresc printre straini cu straini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca mai au si nepoti, traiesc o alta tragedie: nepoti metisi culturali..Acestia sunt aproape labili psihologic si intelectual; impartiti de cele doua culturi, care ajung, in loc sa adauge valoare, sa-i imparta, ba spre mama, ba spre tata. Last edited by IonelS; 20.08.2010 at 14:25:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cunosc cupluri mixte care au avut o viata unita si copii minunati. Nu generaliza. Nu este nici o tragedie sa te casatporesti cu un strain. Daca aceasta unire este bine traita, poate imbogati mult viata omului si il poate ajuta sa evolueze. Elementul de unire important intr=un cuplu ar trebui sa fie credinta, atitudinbea fata de Dumnezeu si oameni, nu natiunea, dupa parerea mea. Daca tu personal nu ai vrea sa pleci sau sa te casatoresti cu o ne=romanca, nu judeca asa de usor.
emigrare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|