![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica medic veterinar.
De ce asa mare vis in legatura cu asta?
|
|||
|
|||
![]()
E prea complicat sa explic. Imi pare rau. Tot ce pot sa spun, este ca imi doresc foarte mult sa reusesc. Sper sa gasesc solutiile potrivite. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vad de ce ar fi ceva asa complicat? Ti-e greu sa scrii?
E ceva rusinos, sau cum?
|
|||
|
|||
![]()
Nu este nimic rusinos. Dar sunt sentimente personale pe care le port in suflet cu privire la visurile mele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare cam ciudat, pana acum ne-ai spus cate in luna si in stele despre viata ta si acum deodata, la un lucru minor..
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi se pare că ești cam lipsit de delicatețe... Fără supărare... Cred că ești adeptul operațiilor fără anestezie...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca am dreptul sa imi rezerv doua, trei ganduri si trairi personale. Nu vad ce este rau in asta. N-am dat in cap la nimeni, ca sa ascund lucruri. Sunt pur si simplu trairi pe care le pastrez in sufletul meu. Ce este atat de ciudat si absurd in asta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In principiu, da. Erau si acolo avantaje si dezavantaje, desigur. Adica inca 5-7 ani de rezidentiat, care in principiu e un lucru foarte bun, insa la noi in tara nu e exact ceea ce ar trebui sa fie (adica dupa ce te chinui sa treci examenul, stai pe un salariu de mizerie inca 5-7 ani, si cel mai rau, nu ai de la cine sa inveti ceea ce trebuie, pt ca nu se stie, ori nu se vrea acest lucru, insa avantajul ar fii am vazut ca exista posibilitatea de a face rezidentiatul afara, ceea ce pare intr-adevar sa fie un lucru bun).
Acum daca unii au impresia eronata ca daca nu iti faci treaba ca lumea si omori animale e mai putin grav decat sa omori oameni, adevarul e ca orice mesere ai avea, daca nu o faci cu simt de raspundere, tot de oameni iti bati joc, pana la urma, si daca esti lipsit de integritate si de simt moral, si pui interesele proprii mai presus, nu conteaza ce meserie ai, chiar si medic de oameni daca esti, tot nu o sa iti pese ca le faci rau, pe termen lung, daca asta iti satisface interesele imediate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|