![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Îmi cer scuze, dar dumneavoastră ați dat această turnură postării prin modul de exprimare... Bine că nu sunt ginecologi, ori obstreticieni pe aici să o catalogheze drept "prostioară". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfantul Ioan Damaschin: "Dupa cum atunci cand S-a zamislit, Cuvantul a pazit-o fecioara pe aceea care a zamislit, tot asa si atunci cand S-a nascut a pazit nevatamata fecioria ei, trecand numai prin ea si pastrand-o nevatamata. Asa cum Eva a fost plasmuita din Adam fara impreunare, tot asa si aceasta a nascut pe Noul Adam, care s-a nascut potrivit legii naturii, dar mai presus de firea nasterii, caci Cel din Tatal fara mama se naste din mama fara tata. " O curiozitate, Tricesimus: si cand citesti despre facerea Evei din coasta lui Adam, fara ca acestuia sa-i fi fost lezata integritatea cu ceva, esti la fel de consternat de asa o ,,grozavie,,? btw, daca adevarurile dumnezeiesti ar putea fi intelese deplin doar cu ratiunea, atunci n-ar mai fi nevoie de credinta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si intrebarea asta a fost pusa si ras-pusa de enshpe ori, da' stii tu ca pt. np are aceeasi aderenta cat are o nuca la un perete.. |
|
|||
|
|||
![]()
Și care e legătura? Poate ai fi vrut să-și etaleze toată spița de neam, însă el a ales formularea aceasta umilă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Corect, însă ce recomandă ca această dogmă să fie "adevăr dumnezeiesc"? Faptul că e acceptată de un miliard de oameni fără să aibă o cât de mică bază biblică? Iertare încă o dată: nu pot fi de acord! |
|
||||
|
||||
![]()
are. Arata ca nu a fost frate cu Iisus dupa Fecioara Maria. Iosif era deja batran cand a luat-o la el pe Maria, cand sa mai faca copii cu ea, vezi protoevanghelia lui Iacob
Last edited by stefan florin; 26.03.2012 at 20:15:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce nu mă trimiți la "Evanghelia după Iuda" ori direct la "Codul lui Da Vinci" să aflu câte-n lună și-n stele [verzi]?
|
|
||||
|
||||
![]()
eram sigur ca asta o sa spui. Totusi Biblia te contrazice. Uite, Biblia nu contine " Cartea lui Enoh ". Totusi apostolul Iuda citeaza din ea: "Iată, a venit Domnul cu zecile de mii de sfinți ai Lui" (Iuda 1:14). Citatul acesta se gaseste in Cartea lui Enoh. De oare a citat Iuda din "Codul lui Da Vinci" din perioada s-a istorica si care era Cartea lui Enoh?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reconstruiește rogu-te fraza (poți lăsa gramatica așa șchioapă cum e) ca să înțeleg și eu ceva.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Profetia asta a lui Enoh se gaseste NUMAI in cartea care-i poarta numele. Cel putin pana acum nici un cercetator nu a venit sa spuna ca mai exista si o alta lucrare (sau document) care sa mai contina aceasta profetie. Citeste Cartea lui Enoh si ai sa gasesti profetia acesta. Eu am intrebat: cum se face ca un apostol al lui Hristos citeaza dintr-o carte apocrifa, cartea lui Enoh fiind apocrifa si in timpul lui, canonul VT era deja incheiat? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|