![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Buddha sucks
Nu conteaza ceea ce faci, important e sa ai origini bune |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vezi povestile despre Buddha sunt "sustinute" de scrierile budiste, la fel cum Povestile despre Iisus sunt sustinute de Biblie (de fapt doar NT). alte dovezi nu exista. sa nu vii cu Sfintii parinti :). ei au scris bazandu-se pe informatiile din NT. eu vreau sa-mi gasesti dovezi contemporane care sa sustina invierea si natura divina a lui Hristos. niste documente oficiale ale administratiei romane, niste scriitori ai epocii, niste martori evrei. etc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca prefer totusi dragostea materiala decit cea pentru mintuire. Apropo de rugaciune, parca am stabilit la un moment dat ca nu conteaza ca i te rogi. Dar nu mai revin la asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu iti cer cateva dovezi, nu am nevoie de cateva mii. exista vreo dovada a divinitatii lui Iisus in afara de NT? P.S. - mai usor cu jignirile, ataca ideea, nu persoana. de ce ti se pare imbecilitate dorinta de a gasi dovezi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
foarte crestineasca atitudinea ta...
|
|
||||
|
||||
![]()
DA, si eficace.O mai foloseau si Sfintii. O palma pentru trezirea ta, dar sunt sigur ca nu a avut efectul dorit de mine, asa ca mai primeste una.
morala |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 12:02:33 |
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 00:37:34 |
Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 00:45:33 |
Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 07:21:11 |
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 18:44:22 |
|