![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
chiar nu fac misto a fost ceva grav de tot dar sa rezolvat.nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut.dar pe forum e liber pt interpretari
|
|
|||
|
|||
![]()
Te inseli in privinta lui DragosP.....nu te pripi.
Unii sunt mai priceputi a spune cuvinte multe, altii scurt si la obiect, insa ce trebuie. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu de mine are nevoie UnOm, ci de Hristos. Mai inainte de orice.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ma insel, mie mi-a creat aceasta impresie, nu mi-au placut niciodata mistourile, mi se par fara sens.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Domnule "ucenic" ce a vrut sa spuna profetul David cu "Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui"?" referitor la o afirmatie pe care ati facut-o mai devreme "Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta."(ucenic) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Înfricoșător [ești], Dumnezeule, în cele sfinte ale Tale" Dacă nu mă credeți, verificați aici. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hristos vorbeste si despre "relatiile" dintre Persoanele Sfintei Treimi, ceea ce inseamna ca e important pentru mantuire. Hristos spune ca cel ce mananca si bea Sangele Sau are Viata vesnica, deci asta e Calea, Hristos spune ca cine crede si se va boteza se va mantui, iar cine nu se va osandi, deci si Botezul e vital pentru mantuire. Deci cei ce au de naturat Taina nu se pot mantui. Concluzia e ca nu toti zic acelasi lucru.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|