Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.03.2012, 13:55:29
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Un suflet are nevoie de Hristos si noi stam la sporovaiala? Cum va sti lumea ca suntem ai Lui? Cand ne vom iubi unii pe altii, desigur. Atunci va sti si "UnOm42" ca apartinem lui Hristos mai mult decat unei denominatiuni anume. Sa ramanem asadar in Hristos, plini de dragoste unii pentru altii, ca sa avem certitudinea ca suntem ai Lui. "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan.13:35).
Atunci vom sti sa facem ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi, copiii Lui. Sa oferim, acestui suflet ceea ce are nevoie mai mult - pe Hristos.

Draga "UnOm42" iarta, te rog, multa noastra vorbarie care de multe ori vine dintr-o ravna dar fara pricepere.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:22:54
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UnOm42 Vezi mesajul
Nu doar ortodocșii zic că sunt pe "calea cea dreaptă".

Toate religiile majore propăvăduiesc că au calea cea dreaptă.
aproximativ insa doar religiile caldeene (iudaism, crestinism si islam) sunt vehemente. religiile orientale sunt indulgente si nu sustin ca exista o singura cale. e absurd sa pretinzi ca la Dumnezeu poti ajunge doar intr-un singur fel, Dumnezeu e infinit.
Ca idee generala e bine sa te pazesti de cei care sustin ca detin adevarul si ca ei sunt si singurii care au acest adevar. Dumnezeu ne-a dat ratiune si simtire, daca nu ne vroia rationali ne facea animale. E pacat sa nu ne folosim atat ratiunea cat si simtirea. Trebuie sa ai un echilibru intre cele doua, sa te folosesti atat de inima cat si de ratiune.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:37:36
roxanapopa70 roxanapopa70 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2008
Question

am o nelamurire.am avut o problema destul de neplacuta si nu aveam nici o putere sa o rezolv de una singura.m-am rugat in BO la icoana sf Parascheva intr-o zi cind nu se tin slujbe, si in BRC tot cind nu se tin slujbe la statuia sf Anton.roata destinului sa intors in favoarea mea .da mai am o problema nu stiu de unde a venit ajutorul de la BO sau de la BRC?
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:44:59
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Un suflet are nevoie de Hristos si noi stam la sporovaiala? Cum va sti lumea ca suntem ai Lui? Cand ne vom iubi unii pe altii, desigur. Atunci va sti si "UnOm42" ca apartinem lui Hristos mai mult decat unei denominatiuni anume. Sa ramanem asadar in Hristos, plini de dragoste unii pentru altii, ca sa avem certitudinea ca suntem ai Lui. "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan.13:35).
Atunci vom sti sa facem ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi, copiii Lui. Sa oferim, acestui suflet ceea ce are nevoie mai mult - pe Hristos.

Draga "UnOm42" iarta, te rog, multa noastra vorbarie care de multe ori vine dintr-o ravna dar fara pricepere.
De aceea este forum pentru sporovaiala.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:45:23
ucenic ucenic is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
am o nelamurire.am avut o problema destul de neplacuta si nu aveam nici o putere sa o rezolv de una singura.m-am rugat in BO la icoana sf Parascheva intr-o zi cind nu se tin slujbe, si in BRC tot cind nu se tin slujbe la statuia sf Anton.roata destinului sa intors in favoarea mea .da mai am o problema nu stiu de unde a venit ajutorul de la BO sau de la BRC?
Priveste in Sus. De acolo ti-a venit ajutorul. Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta. Ia seama la Singurul care vine in ajutor, si anume, Dumnezeu.
"Din dragoste pentru Mine, din dragoste pentru Mine vreau sa lucrez! Caci cum ar putea fi hulit Numele Meu? Nu voi da altuia slava Mea." (Isa.48:11)
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:48:28
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
Luati totul la misto ca si colegul Dragos P.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:49:43
ucenic ucenic is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
De aceea este forum pentru sporovaiala.
Trista concluzia ta insa in parte este adevarata. Numai ca UnOm tocmai are nevoie de mantuire, nu de taifas.
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:50:52
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Priveste in Sus. De acolo ti-a venit ajutorul. Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta. Ia seama la Singurul care vine in ajutor, si anume, Dumnezeu.
"Din dragoste pentru Mine, din dragoste pentru Mine vreau sa lucrez! Caci cum ar putea fi hulit Numele Meu? Nu voi da altuia slava Mea." (Isa.48:11)
Domnule "ucenic" ce a vrut sa spuna profetul David cu "Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui"?
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:52:12
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Trista concluzia ta insa in parte este adevarata. Numai ca UnOm tocmai are nevoie de mantuire, nu de taifas.
Daca vrea sa aspire la mantuire sa frecventeze biserica, sa se roage, sa citeasca Biblia, sa faca fapte bune etc. forumul nu e pentru mantuire, forumul e pentru discutii
Reply With Quote
Vechi 09.03.2012, 14:52:46
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Da domnule ,ai sesizat bine si din toti astia de aici dumneata ai grija de sufletul lui.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46