![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici acum nu ai învățat că Biserica nu înseamnă numai ierarhul sau preotul, ci noi toți. Ori în cazul ăsta ficare dintre noi purtăm vina acelei eventuale greșeli (spre exemplu a ierarhului). Și învață să te învinuești pe tine pentru greșeala altora. Îndreaptă-te pe tine și mulți se vor îndrepta în jurul tău. Și din câte știu eu, un preot sau un mirean nu poate îndrepta ierarhul.
Last edited by ovidiu b.; 07.11.2015 at 02:12:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
-este si in lista mea de facebook...
-eu il apreciez pe p Necula dar asta nu inseamna ca nu poate sa greseasca in anumite chestii Preotul Constantin Necula: "Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi": http://www.metalhead.ro/stiri/preotu...aid-134465-l-1 "Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi... Saptamana trecuta m-am dus la Hard Rock in Bucuresti sa cumpar un tricou pentru fiica mea..." -oare vrea sa atraga rockerii la Biserica ? |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ovidiu, iti pierzi vremea cu Cristian Antiecu. El apartine unei scoli nu de gandire, ci de dezbinare a Bisericii din interior.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa cumperi tricouri de la Hard Rock e un gest la fel de grav ca si rugaciunea cu ereticii. Ce noi nu avem angrourile noastre ? Sau secondhandurile ? Sigur exista un canon care sa interzica asta.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai ce mi-am tras toate albumele alora de la Tristania, Mortemia, Sirenia, Windir si pagan metal rusesc. Dupa aia fac un ritual, imaginand cum ar reactiona hoiturile lui Weishaupt, Voltaire, Pike, Mark si Lenin la Force choke si Force lightning. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Toate astea sunt indeajuns pentru popa anti-Sinod, Vulcanescu, sa ma excomunice. Acum serios, se manaca cacat despre Patriarh, dar...un Patriarh cu adevarat dur ar fi excomunicat demult gasca de la Petru Voda si orice cuib de nesupunere si razvratire. Adevarul e ca haita anarhist-zelotista e chiar prea tare in BOR. Last edited by The Willful One; 07.11.2015 at 13:44:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
puternic canon , este constiinta noastră
|
||||
|
||||
![]()
Cristian Antiecu nici nu mai stie cu cine votează :)