Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2015, 02:03:02
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crisstiann Vezi mesajul
-era vorba de ecumenismul eretic ...
Nici acum nu ai învățat că Biserica nu înseamnă numai ierarhul sau preotul, ci noi toți. Ori în cazul ăsta ficare dintre noi purtăm vina acelei eventuale greșeli (spre exemplu a ierarhului). Și învață să te învinuești pe tine pentru greșeala altora. Îndreaptă-te pe tine și mulți se vor îndrepta în jurul tău. Și din câte știu eu, un preot sau un mirean nu poate îndrepta ierarhul.

Last edited by ovidiu b.; 07.11.2015 at 02:12:08.
Reply With Quote
Vechi 07.11.2015, 02:09:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
-citeste si tu : Ecumenismul fără mască – erezia tuturor ereziilor: https://ortodoxiasingurabisericaadev...ror-ereziilor/

Ce inseamna ecumenism? https://ortodoxiacatholica.wordpress...mna-ecumenism/

"Prin „erezia ecumenista” se intelege trecerea peste barierele dogmatice si ajungerea la un numitor comun cu toate celelalte culte. Aceasta erezie considera pe toti ereticii si schizmaticii deopotriva cu Biserica, sau ca facand parte din Biserica.

Este prima conditie pentru existenta Bisericii si anume pastrarea nealterata a invataturii de credinta asa cum au primit-o apostolii de la Hristos.

Nu poate exista Biserica acolo unde este erezie, de aceea nici un schizmatic-eretic nu este in Biserica ci inafara ei."
A citit este una, a înțelege este alta. Nu-i de mirare că nu ai înțeles ce este ecumenismul. Nu degeaba spunea Părintele Necula (alt "ecumenist" de pe lista ta) că cei anti-ecumenism habar nu au ce este de fapt ecumenismul.
Reply With Quote
Vechi 07.11.2015, 02:11:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
"restaurarea României nu va veni prin gesturi ieftine și de vedetă. Restaurarea României va veni din Liturghie. Cel mai sigur loc pentru România este Liturghia. Dovadă este că în toate incendiile nenorocite care s-au abătut asupra bisericilor în ultimii ani, două lucruri nu au ars: icoana Maicii Domnului și a Mântuitorului din catapeteasmă, antimisul pus sub Evanghelie. Se spune foarte limpede că Liturghia este cel mai sigur loc pentru că acolo este Dumnezeu. Și când murim, suntem în siguranță în Liturghie." (Parintele Constantin Necula)
Hopa! De când citezi ecumeniști?
Reply With Quote
Vechi 07.11.2015, 11:03:59
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Hopa! De când citezi ecumeniști?
-este si in lista mea de facebook...
-eu il apreciez pe p Necula dar asta nu inseamna ca nu poate sa greseasca in anumite chestii

Preotul Constantin Necula: "Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi": http://www.metalhead.ro/stiri/preotu...aid-134465-l-1

"Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi... Saptamana trecuta m-am dus la Hard Rock in Bucuresti sa cumpar un tricou pentru fiica mea..."

-oare vrea sa atraga rockerii la Biserica ?
Reply With Quote
Vechi 07.11.2015, 12:05:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:

-oare vrea sa atraga rockerii la Biserica ?
Să dea Domnul!
Vechi 07.11.2015, 13:09:51
The Willful One
Guest

Implicit

Ovidiu, iti pierzi vremea cu Cristian Antiecu. El apartine unei scoli nu de gandire, ci de dezbinare a Bisericii din interior.
Reply With Quote
Vechi 07.11.2015, 13:25:55
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Sa cumperi tricouri de la Hard Rock e un gest la fel de grav ca si rugaciunea cu ereticii. Ce noi nu avem angrourile noastre ? Sau secondhandurile ? Sigur exista un canon care sa interzica asta.
Reply With Quote
Vechi 07.11.2015, 13:37:30
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa cumperi tricouri de la Hard Rock e un gest la fel de grav ca si rugaciunea cu ereticii. Ce noi nu avem angrourile noastre ? Sau secondhandurile ? Sigur exista un canon care sa interzica asta.
Nu zi, ca gasca de (filo-)grecotei isterici, pardon luptatori antiecumenisti, e in stare sa flatuleze public si pe chestia asta.

Tocmai ce mi-am tras toate albumele alora de la Tristania, Mortemia, Sirenia, Windir si pagan metal rusesc. Dupa aia fac un ritual, imaginand cum ar reactiona hoiturile lui Weishaupt, Voltaire, Pike, Mark si Lenin la Force choke si Force lightning. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Toate astea sunt indeajuns pentru popa anti-Sinod, Vulcanescu, sa ma excomunice.

Acum serios, se manaca cacat despre Patriarh, dar...un Patriarh cu adevarat dur ar fi excomunicat demult gasca de la Petru Voda si orice cuib de nesupunere si razvratire. Adevarul e ca haita anarhist-zelotista e chiar prea tare in BOR.

Last edited by The Willful One; 07.11.2015 at 13:44:40.
Reply With Quote
Vechi 07.11.2015, 13:44:40
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Primul si cel mai
puternic canon , este constiinta noastră
Vechi 07.11.2015, 13:46:42
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de The Willful One Vezi mesajul
Ovidiu, iti pierzi vremea cu Cristian Antiecu. El apartine unei scoli nu de gandire, ci de dezbinare a Bisericii din interior.
Cristian Antiecu nici nu mai stie cu cine votează :)
Răspunde