![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar stii cum e uneori: cand unuia i se pune pata pe tine, degeaba ii mai scrii scrisori, degeaba cauti sa-i vorbesti (chit ca tu ai cele mai bune vesti!) - te evita, te ignora, te pedepseste cu dispretul lui... Asa facem si noi cu scrisorile Iubitului nostru. |
|
|||
|
|||
![]()
Mereu poezia din tine isi face loc cumva Ioane :) Dumnezeu sa-ti ajute in toate, Cuvantul Lui sa-ti fie stanca si scut in orice furtuna! Numai bine
|
|
|||
|
|||
![]()
Care este acceptat doar de unii, iar cei care îl accepta sunt divizați în enșpe mii de denominatiuni care nu cad de acord în interpretarea textului. Așa da miracol!
Dacă spuneai un text de aducere aminte pentru Cel care va veni era ok. |
|
|||
|
|||
![]()
Puterea, atotstiinta,dragostea si dreptatea lui Dumnezeu sunt mai presus de slabiciunea umana si nimeni, absolut nimeni, nu va fi nedreptatit la judecata Lui. Lucru pe care il veti constata si dvs, cand veti sta personal in fata Lui.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 19.02.2016 at 22:37:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Și supoziția ta are legătură cu ideea de miracol în ce fel?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca ai amintit de prostie, spuneam la subiectul despre prostie ca mandria (aroganta) e strans legata de rautate si prostie. Pentru ca scrie ca celor mandri li se intuneca mintea. Si de multe ori am vazut ca dai citate pe care nu reusesti sa le intelegi si nu au legatura cu ceea ce vorbim (aici se adauga si lipsa de cunostine, nu doar limitarea intelegerii). S-ar putea ca tocmai inteligenta pe care incerci sa o afisezi peste tot sa fie o problema. Daca un om are un vocabular bogat (pe care cei mandri nu scapa ocazia sa si-l etaleze pentru a epata) nu insemana neaparat ca e si un om cu o inteligenta sclipitoare. De obicei un om care incerca sa se arate superior altora e complexat, se considera inferior unora si trebuie sa compenseze prin a se considera superior altora. In privinta mea poti sta linistit, nu te consider inferior, dar nici nu ma impresioneaza agresivitatea si aroganta ta. Dimpotriva, ma amuza de fiecare data cata importanta iti dai si cu ce aer de superioritate spui lucruri pe care de fapt nu le intelegi. Legat de credinta, tot ce am scris in mesajele mele e invatatura Bisericii, am incercat sa nu adaug nimic. Nu scriu niciodata nimic de care nu sunt sigur, iar daca am indoieli verific inainte sa scriu care e invatatura corecta. Problema e ca tu ai o alta invatatura, ti-am mai spus si nu am spus-o doar din cauza divergentelor. ncearca, te rog sa nu-mi bagi pe gat prin agresivitate invatatura ta gresita, intelege ca nu avem aceeasi intelegere si in niciun caz nu doresc sa capat o invatatura straina. Daca nu-ti place ce scriu e firesc, cei ce au luat-o pe alta carare nici nu iubesc adevarul, nici nu-l mai inteleg. In concluzie, te rog sa nu-mi mai vorbesti asa, fa-o daca nu te poti abtine cu rudele si cunostintele tale sau cu cine iti permite, nu cu cineva pe care nu-l cunosti. Si incearca sa te dai jos de pe soclul pe care te-ai suit, nu ma impresioneaza cu nimic. Daca vrei roaga-ma sa te trag de maneca atunci cand simti ca incepi sa urci la inaltimi. P.S. Am raportat mesajul, pentru ca de la un timp imi scrii astfel de mesaje. Foloseste mai bine timpul pentru a studia invatatura si a o intelege. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragă Cătălin, dacă erai așa de smerit cum vrei să pari, creșteai duhovnicește învățând chiar și de la cei ce te ceartă cu asprime, iar în celălalt caz.... erai fericit precum cel prigonit pentru dreptate!
În ambele situații aveai de câștigat, dar n-ai rezistat ispitei de a scoate la lumină fariseul plângăcios din tine. Mă onorează disprețul tău de învățăcel frustrat și reclamagiu, mulțam frumos! Dar pune mâna pe carte serios, că ești cam pe nicăieri cu toate și, în afară de încă doi, trei împreună-rătăcitori cu tine pe coclaurii ortodoxiei imaginare, nimeni nu mai pune botu' la sfertodoctismele tale!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimic diferit fata de cei cu pamantul plat sau geocentrismul. Au EXACT acelasi stil, daca asa e scris, asa citim. BInenteles, cand ne convine. Din sfera ta culturala, poti aduce argumente in ideea faptului ca Sfintii sunt infailibili in ideile lor? Si ca factorul uman, failibil, nu are ce cauta in Sf. Scriptura?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.02.2016 at 03:19:19. |
|