![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dintre toate, doar alcoolul sa te fi dat gata ca in rest.. :)
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu a fost enuntat de Hipocrat, l-au inrolat fortat in campania pro-homeopatica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sa stii ca si eu am vazut treaba cu tigarile. Sunt reclame vechi din America, de prin anii 50-60. Sunt ceva de genu: toti mai multi medici recomanda Camel sau ca dentist, recomand X sau reclama cu bebelus care spune ca mama sa fumeze inainte sa il certe. Pun link-urile.
Citeam despre legatura avortului cu cancerul al san si tin minte ca s-a facut o paralela cu ce s-a intamplat cu tigarile. Cand s-a descoperit ca tigara da cancer? Prin 1900-1910 oamenii de stiinta au facut legatura dintre tigari si cancerul la plaman, dar oficial au fost facute publice informatiile prin anii 60. Poate incurc anii, dar retin clar ca de la descoperire pana la anunt oficial, au durat 6 ani. Industria a intervenit tutunului. Aici e video: Unbelievable: doctors recommend smoking ! 60 years ago... Cigarettes are good for you The Doctors Report From Camel Cigarettes! More Doctors Smoke Camels Than Any Other Cigarette 2 Si poze.
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 03.03.2013 at 03:45:33. |
|
|||
|
|||
![]()
ce-i drept ca si eu am fost recent la un astfel de doctor homeopat ... auzisem numai lucruri bune despre aceste practici medicinale ... eu avand probleme cu *capul* foarte ametit un urma unor probleme ale urechii care si acum ma streseaza, am mers cu gandul ca aici am sa-mi gasesc insanatosirea miraculoasa... am mers frumos auzind ca si doamna este foarte credincioasa si are multe icoane in incaperi, mi-a pus firele alea la maine, picioare si la cap si dai la relaxare... ce am vazut si ce am inteles este ca aceasta medicina este o facatorie in primul rand ca nu am avut niciun folos si nicio ameliorare a starii de sanatate in urma pastilutelor luate cu rigurozitate, apoi ca m-am gandit la ce informatii am primit de la doctor... imi spusese ca e dezordine mare in organismul meu ca mai trebuie sa vin neaparat la o sedinta , ca stau cam prost cu viata spirituala desi i-am zis ca in ultima perioada din cauza problemei ce ma chinuie frecventez mai des ca de obicei Biserica si ce mi s-a parut in neregula a fost ca mi-a precizat ca viata spirituala era ceva in genu la 16% adica comunicarea mea cu Dumnezeu se poate masura in procente ... rezultate venite normal dintr-un program ce tine de asiatici sau de unde provine aceasta homeopatie; si mai multe treburi mi s-au parut ciudate deci cred ca acele vindecari primite de altii au provenit doar din lucrarea psihica pe care pacientii si le-au insusit prin gandirea lor... pentru ca si eu dupa o zi ,2 de tratament cu pastilutele alea deja gata imi zicea ca nu ma mai doare una , alta ca ma simt mai bine dar cand tratamentul s-a apropiat de sfarsit si am vazut ca problema principala nu se ameliorase deloc mi-am dat seama ca aceasta medicina este o facatura ... parerea mea
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca si doctorii homeopati sunt diferiti, in sensul ca nu toti procedeaza la fel. Am fost la o doctorita homeopata, dar nu mi s-a intamplat ce ai relatat tu. Am mers cu analizele facute (cu un diagnostic) si mi-a dat doar tratament. Nu m-a intrebat nimic altceva.
Oamenii au din ce in ce mai multa incredere in homeopatie, este recomandata in special copiilor, ca o alternativa la medicina alopata. Faptul ca un medicament homeopat cu cat este mai diluat cu atat este mai puternic, ridica semne de intrebare. Pentru acest lucru am o mare rezerva, deoarece le consider intr-o oarecare masura periculoase. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca ar trebui sa ne axam mai mult pe fitoterapia noastra romaneasca, care are si baza stiintitifica si este si practicata de secole, mai ales in manastiri. Nu sunt clinici de fitoterapie?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar poate raspunde catalin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tratamentul homeopatic se da in functie de simptome, ei nu recunosc diagnosticul modern. A facut un ban usor si atata tot. Citat:
Normal ca apa chioara nu poate dauna copiilor. Dar nici mare bine nu le face. Citat:
Poate sunt periculoase prin substratul spiritual negativ, dupa cum afirma unii desi aici am rezerve.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Homeopatia, o noua inselare | Anastasia7 | Intrebari utilizatori | 61 | 10.03.2013 11:00:59 |
Ce este si ce NU este Biserica Cincizecimii ? | leonte | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 22.01.2013 10:24:23 |
sunteti de acord sa cititi pentru mine Paraclisul Sfntului Nicolae? | andrutza151 | Umanitare | 1 | 23.09.2011 23:40:30 |
Aparent patriarhia nu este de acord cu pomenlicele online | horatiu.miron | Generalitati | 26 | 15.06.2011 08:08:51 |
Sunteti de acord cu noua lege data ? | MIRELAMM | Preotul | 21 | 19.03.2010 19:48:58 |
|