![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si care sint patimile de care trebuie sa scape ateii pentru a se califica in drumul spre mintuire?
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar nu inteleg de ce mai pierdeti timpul cu astfel de discutii. Dumnezeu a creat totul prin Cuvant (se presupune ca vorbea in limba ebraica). Pamantul nu are 4.6 miliarde de ani, si numai cateva mii. Virusii si microbii sunt creati de diavol (nu putem presupune ca El a facut si aceste minunatii daunatoare).
Scopul vietii e Mantuirea prin post, rugaciune, smerenie. Tot ce se intampla bun in lume, este voia Sa. Daca suferi, exista motiv; nu cauta alinare la medici decat in rugaciuni. Studiul cartilor de stiinta este daunator. Tot ce trebuie sa stim ne este prezentat in diferite forme de bunul Dumnezeu. Post, rugaciune, smerenie, sa fim placuti Lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Succes la mintuire. Nu inteleg numai de ce pierzi vremea pe net |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Inseamna ca tu nu ai nevoie de descoperirile stiintei, nu? Fraieri au fost oamenii ca au inventat becul, radioul, internetul, plasticul, masina, avionul, vasul de veceu... :)) Ai putea trai si fara ele probabil. Citat:
[/quote] Doamne ajuta.
|
|||
|
|||
![]()
- Oamenii pot si creeaza virusi.
- Daca ar fi stat in stare latenta, atunci rezulta ca Dumnezeu i-a eliberat pentru a pedepsi pe oameni? - Cum sa nu ajute rugaciunile ? Nu se ruga cum trebuie ? Doar nu te poti gandi ca sunt degeaba acestea. - Evident ca putem trai fara bec, electricitate, telefon, haine complicate. Sa nu uitam ca Inchizitia a oprit progresul tehnologic si descoperirile cateva sute de ani; si uite ce bine a fost atunci; in foc ajungeau persoanele care puneau la indoiala cuvantul Domnului. - Apoi, daca Dumnezeu sa-i rasplateasca ... Dumnezeu ce sa le faca celor care i-au omorat? |
|
|||
|
|||
![]()
M-ati zapacit complet
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te crdeeam asa ecumenist, prietene! Sa vrei sa imite Biserica ortodoxa pe ghiavoluii de catolici! :-) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este ceea ce pare,trandafirul alb este de fapt rosu,un fel de con artist de buzunar,varianta comicarie...
|
|||
|
|||
![]()
Nu, eu cred ca este un bun credincios
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|