![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule vasinec, casa vezi cum este un adventist redus la tacere as vrea sa urmaresti emisiunea de la Speranta TV in care a fost invitat domnul Dan Puric. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate va aduceti aminte si de emisiunea de pe B1Tv (cred ca nu ma insel) numita "Viata la superlativ" realizata de Cornel Darvasan. Erau invitate si fete bisericesti ortodoxe. Unele persoane nici nu-si dadeau seama ca sunt intr-un studio adventist. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2)Daca Iisus pazea cu SFINTENIE ziua sambetei nu era acuzat de iudei mereu ca o incalca...tu stii mai bine ce insemna respectul pentru sabat (asa cum era el respectat de iudei), DE CE IISUS NU L-A RESPECTAT? Sa nu-mi spui ca Iisus "O STRECURAT SABATU"? 3)"Nu am venit decat spre oile pierdute ale casei lui Israel",si totusi evanghelia s-a raspandit la toata lumea...DE CE? De ce Iisus intra in sinagoga in zi de sabat?Atuncii erau stramosii vostri adunati pt.rugaciune...CE FACEA ACOLO IISUS? pe langa rugaciune...raspunde-mi!!!! DOMNUL IISUS ESTE ....SI DOMN AL SAMBETEI....vezi ca il c-am uitati pe "si". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca ar trebui sa ne luam doar dupa EVANGHELII, sa lasam celelalte scrieri . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2)Voi aveti probleme cu intelesul termenilor...ce vrei sa spui prin:"Lasati-i in pace pe Sfinti Parinti pentru ca nu urmati invataturile lor ci va folositi de ele "....FII MAI EXPLICIT AICI..multumesc... Au fost scriitori care au inceput prin unele locuri sa "iasa de pe drum si s-o apuce pe aratura", atunci au intervenit alti scriitori care au contrazis acest lucru....DACA DE EX.MAI MULTI AUTORI VB DESPRE APOCATASTAZA CA SI ORIGEN,ACEASTA INVATATURA ERA ADOPTATA DE BISERICA...in gura a 2 sau a 3 martori sta tot adevarul... VEZI CA NU TOTI SCRIITORII SUNT CONSIDERATI SFINTI... Ei nu respectau sabatu, nu vb rau de cruce,sfinti ,Maica Domnului,si toate lucrurile pe care le considerati ratacitoare... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul Iisus Hristos, ca Domn al Sambetei, a fost preocupat sa dezlege aceasta sarbatoare lasata de Dumnezeu de la facerea lumii si sa-i redea frumusetea de la inceput. Nu a desfiintat niciodata "sfintenia si binecuvantarea" zilei a saptea. Oamenii s-au incumetat sa faca acest lucru. "Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni"- spune Apostolul Petru (Fapte 5:29). Dvs. de cine ascultati cand paziti o alta zi, decat singura zi din saptamana pe care Dumnezeu a binecuvantat-o si sfintit-o? |
|
|||
|
|||
![]()
Va incurca rau Sfanta Scriptura, mai ales scrierile proorocilor din vechime si ale Sfintilor Apostoli.
|
|
||||
|
||||
![]()
*...apoi eu ce sa mai spun , eu va cred in toate, daca mai vb multe am sa cad prada invataturii advente care sunt de cativa anisor (am mai spus), si am sa las ortodoxia cu intreaga ei invatatura ,DOAR ESTE DE SUTE DE ANI,e veche....am sa i-au ceva nou.....ortodoxia este o credinta suferintei, are o invatatura grea pt.cei grei de cap...celelalte sunt credinte care vb doar de fericire, nu e nevoie de efort prea mare pt.a dobandi mantuirea,totul e pus pe tavita numai sa servim cu incredere,...pai daca a suferit HRISTOS,de ce sa mai suferim si noi,El ne baga in traista numai noi trebuie sa o deschidem...asta reiese din expresia MANTUIREA VINE PRIN CREDINTA.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Geony;118803am sa las ortodoxia cu intreaga ei invatatura ,DOAR ESTE DE SUTE DE ANI,e veche....am sa i-au ceva nou.....[/quote]
Trecerea anilor poate duce la crestere sau ratacire spirituala. Cand recunosti ca au fost 2000 de ani de adaugiri si modificari ale adevarului Sfintei Scripturi, este bine sa schimbi ,sa faci "cava nou". Asa au facut si toti Sfintii Apostoli. Si-au dat seama de greseala in care traisera si au schimbat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NU MA INCURCA ,AM SPUS, : CRED CA STIU UNDE MA VIZEAZA PE MINE (si credinta mea)UNELE CITATE SI UNDE VIZEAZA PE ALTII (pe locuitorii din Roma,pe Tit,etc).Ma refeream ca ar trebui sa vb doar din cele 4 evanghelii,nu de alta numa sa nu-mi citati din greseala din EVREI ca va consideram ... Lasati VT. ca nu la el m-am referit... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Convertirea unui adventist la ortodoxie | kesarion_breb | Secte si culte | 12 | 02.08.2010 16:33:30 |
|