![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vorba aia, "orbul cand vrea sa se lupte cu tine, te trage in pivnita" |
|
|||
|
|||
![]()
Secta Bajbaielii Totale.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ideea era ca el, saracul, nici macar nu are o secta de propovaduit, dar lumea sta cu garda sus, ca, de, daca nu-i ca noi sigur face prozelitism ,ca asa am fost invatati. .
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si din pacate multi nu s-au prins ca e un soi de troll, adica scrie aici la plictiseala si din misto si au impresia ca pot sa-l lamureasca cu ceva, cand de fapt ceasca lui e plina si da pe din afara, dar nu tocmai cu chestii din care ti-ai dori sa gusti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ciuda a ceea ce a primit, istoria sa este un sir lung de lepadari fata de Dumnezeu, care au culminat stim-noi-cu-ce. Nu crezi? Citeste Biblia. Multi au poate impresia ca evreii se suprapun cu religia iudaica, ei bine la ora actuala cred ca nu mai sunt f. multi cu adevarat religiosi, adica sa priveasca religia lor mai mult decat un factor cultural. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Ar fi suficient de exemplu sa ne raportam la chestiunea Cinei si prapastia devine evidenta si elementul central dupa care putem judeca unitatea - comuniunea Euharistica - devine imposibila. Citat:
Si o diferenta de 1% ar fi fost suficienta pentru o ruptura radicala si nu ca un moft ci pe buna dreptate. Daca ai studiat Istoria Bisericii cred ca stii despre ce vorbesc. Citat:
![]() Consideram ca penticostalii NU au Duhul Sfant, desi Duhul Sfant poate lucra in inima unora, asa cum lucreaza si in inima paganilor de exemplu, indemnandu-i spre cele bune, dar nu este lucrarea sfintitoare din Biserica. As fi curios CUM o cinstiti concret pe Maica Domnului si pe care sfinti si cum va manifestati cinstirea pentru Sfanta Cruce. Citat:
Poate ca nu cinstiti Sfintii, pe Maica Domnului, asta e altceva. NU deloc, consider ca meriti ceva mult mai bun decat lucrurile cu care te multumessti in prezent. Citat:
Asa cum am mai spus, odeea este pana la urma ca atat timp cat tu insuti esti lipsit de har, nu poti conduce pe altii la o traire in har. Iar restul este simplu moralism din care crestinismul daca lipseste nu se observa mare diferenta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ceea ce ma priveste spun ori de cate ori apare ocazia ca sunt ortodoxa, pentru ca sunt foarte mandra de religia mea, si nu am nici cea mai mica intentie de a face prozelitism, ci spun doar ceea ce sunt...atat! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar referitor la realitatea conteporana, discuta cu niste evrei si ai sa vezi cam care e locul pe care religia il are efectiv in societate. Ah, sa nu uitam ca in Israel s-au legalizat casatoriile homosexuale iar daca crezi ca asta este conform religie iudaice... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|