![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Te iau drept ceea ce și ești, iar concluzia este că nu ești un vorbitor în limbi și nu știi dovezi publicate pe internet care să exemplifice practic vorbirea în limbi la penticostali.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbirea in limbi o mai practic doar foarte rar pentru ca sunt din ce in ce mai pacatos. Iar clipuri-dovezi publicate pe internet chiar ca nu stiu. Daca insistai ar fi trebuit sa ma apuc sa caut. Nu mi-ar fi fost usor. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum , ca ai tras concluziile, sper ca poti dormi linistit.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ele exista si pot fi gasite de oricine tasteaza pe google: vorbire in limbi. Nu stiu insa un clip cu o veritabila vorbiri in limbi. Am vazut vreo cateva caricaturi dar inca nu am gasit un filmulet pe care sa il pot recomanda unui om interesat de acest subiect. Pe mine nu m-a interesat un astfel de film pentru ca stiu ce este vorbirea in limbi. Aceasta este ratiunea pentru care am spus ca ar fi trebuit sa-l caut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc frumos de urare.
Si eu iti urez la fel: noapte buna! |
|
|||
|
|||
![]()
Acum văd că te dai după cireș, însă acum un ceas spuneai că există materiale media cu vorbiri în limbi la penticostali americani. Să înțeleg că până la urmă le-a luat Dumnezeu maul și penticostalilor americani ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Doctore, scoateti patefonul din priza, va rugam...... Se strica placa....
Ceea ce faceti dumneavoastra acum se incadreaza in categoria: "Ateul Xsulescu: Ortodoxule, ai vreun filmulet pe youtube care sa dovedeasca ca painea se preface in Iisus la slujba ?!" "Ortodoxul Ygreculescu: Catolicule, ai vreun filmulet pe net care sa dovedeasca ca Sfanta Fecioara a vorbit copiilor la Fatima ?!" "Catolicul Zetulescu: Ortodoxule, ai vreun filmulet pe net care sa dovedeasca ca Lumina de la Ierusalim se aprinde singura ?!" si asa mai departe.... |
|
|||
|
|||
![]()
Din moment ce ai recunoscut că ai vorbit în limbi ca dar al Sfântului Duh, atunci înseamnă că știi despre ce este vorba și poți să faci diferența între o vorbire autentică în limbi la penticostali și o înșelare. Apoi ai spus că știi de astfel de exemple pe internet dar exemplele înregistrate și publicate pe internet sunt de la penticostali americani. Deci având în vedere că dumneata ai vorbit în limbi (sau cel puțin așa pretinzi în public) și probabil ai asistat în adunările penticostale și la alte cazuri de vorbiri în limbi, asta înseamnă că ești autorizat să discerni dacă respectivele cazuri de vorbiri în limbi ale unor penticostali americani și mai mult chiar ai recunoscut că sunt cazuri de vorbire în limbi la penticostalii americani. Din moment ce ai recunoscut așa ceva, înseamnă că ce ai văzut dumneata acolo chiar era vorbirea în limbi pe care o cunoșteai și dumneata fie din proprie experiență, fie din experiențele trăite de alții în cadrul unor adunări penticostale. Prin urmare, te rog să dai câteva linkuri care să arate practic vorbirea în limbi manifestată la penticostalii americani. Altfel, dacă nu vrei să purcezi la așa ceva, atunci este evident că ești suspect de minciună; fie că minți când ai spus că ai primit darul vorbirii în limbi; fie că minți dacă spui că ai văzut darul vorbirii în limbi manifestat la alți penticostali din vreo adunare din România; fie minți când spui că ai văzut cazuri de vorbire în limbi ca dar de la Duhul Sfânt manifestat la penticostali americani. Deci, domnule, oricum ai lua-o se vede, pentru cine vrea să vadă și nu vrea să fie un orb, că ești un penticostal mincinos și ar trebui să mai cercetăm sfânta scriptură să vedem dacă nu cumva cei care fac pe sfinții se încadrează de fapt la călcători ai poruncilor dumnezeiești sau că vrei să ascunzi adevărul cu privire la vorbirea în limbi la penticostalii americani.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|