![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Domnule dar tu faci biserica adventa de ras scriind aici deoarece nici cunostinte biblice nu aveti. In afara ca toti protestanti si ortodocsi te cred un radical! Ingerului Bisericii din Sardes scrie-i: "Iata ce zice Cel ce are cele sapte Duhuri ale lui Dumnezeu si cele sapte stele: "Stiu faptele tale: ca iti merge numele ca traiesti, dar esti mort. Last edited by Neaguu; 01.09.2011 at 21:12:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce credeti ? |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte de acord cu ce spuneți domnule NeInocentiu. Dar se pare că unii nu sesizează acest lucru...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce intelegi tu aici prin suflet? Hai spune sa te faci de ras. Te rog! |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=osutafaraunu;395835]Doamnă filozofia dumneavoastră este groaznică! Adică oamenii vii sunt morți, iar oameni morți sunt vii. Asta este evanghelia sucită... și mai ziceți de mine că sunt "înșelat de draci"...QUOTE]
Domnule, inainte de a-i spune lui Nutucutu ca filozofia ei e groaznica, vezi cum te descurci cu Hristos care a zis in asa zisa Lui "evanghelie sucita" pilda fiului risipitor: „mort era (desi toti puteau confirma ca traieste) si a inviat”. Si eventual vezi cum te descurci si cu apostolul Ioan: "Știu faptele tale, că ai nume, că trăiești, dar ești mort. Priveghează și întărește ce a mai rămas și era să moară" - Apocalipsa 3, 1-2.” Chiar tu ai zis cu gura ta despre diavoli ca ei sunt fapturi vii nu moarte. Ce fel de viata are o asemenea faptura vie? Mai exact de unde-si sustine diavolul "viata"? Nu cumva e o faptura nemuritoare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ferește, chiar trebuie să desenez? |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, nutucu a zis ca unii traiesc dar sunt defapt morti in pacate asa cum zice si Ioan (poate si Pavel). Ce o dai cu altceva?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca să nu mai vorbim de îngerul Bisericii din Sardes... ai auzit vreodată de un înger mort? Chiar nu poți să distingi o exprimare figurativă? Sau mai degrabă nu vrei... că-ți dă peste cap și teoria ta sucită și groaznică... Nah, c-am spus-o! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu poate face orice. Dar a pierde sufletul in ghena inseamna a uita de el acolo! Tu trebuie sa gandesti si daca nu ai dreptate dar tu nu poti fiindca judeca altii in locul tau! Oricum face diferentiere intre suflet si trup! Daca sufletul este suflarea de viata a lui Dumnezeu sau ce vrei tu sa crezi apoi de ce sa se autodistruga Dumnezeu?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|