Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2011, 20:03:58
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Tu ai zis ca acel vin bun facut de Iisus nu te imbata dar biblia spune altceva!
Spune cumva că au început să umble pe două cărări, ori că și-au dat cu scaunele în cap? Nu prietene, dimpotrivă! Spune că erau atât de lucizi încât au putut aprecia calitatea vinului făcut de Iisus.

Citat:
Apoi cine mai stie pozitia adventista care e schimbatoare? Ne intersam nu avea nici o grija.
Schimbătoare? În ce sens? Mai bine era să te interesezi și apoi să postezi, că-ți va fi mai greu să-ți retragi cuvintele și să-ți ceri scuze... am dreptate sau nu?

Citat:
Chiar tu te speli pe dini? Vezi ca pasta contine alcool!
Ai înțeles greșit. Adventiștii sunt abstinenți din cu totul altă motivație. Nu este acea frică superstițioasă (ca a "dracului de tămâie"), ori cine știe ce interdicție ceremonială.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 20:39:07
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
de ce sa nu il consum?
pai ca nu il rupi .. cum poti sa il consumi?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 20:41:10
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Spune cumva că au început să umble pe două cărări, ori că și-au dat cu scaunele în cap? Nu prietene, dimpotrivă! Spune că erau atât de lucizi încât au putut aprecia calitatea vinului făcut de Iisus.

.
adu versetele in direct sa le discutam .... ca aceea luciditate NU INSEAMNA CA NU ERA VIN ..... asadar nu incerca vrajeli ...
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 20:43:40
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Wink

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Să nu aud de vin. Eu am nevoie acuma de o bere. Ce bine că am pus la frigider încă de ieri cutii de bere Pils, luate de la Mega Image cu 1,6 Ron ! Una rece. Noroc !
Bere a baut si Martin Luther, deci nu-i niciun pacat. Sanatate!
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 20:52:48
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Bere a baut si Martin Luther, deci nu-i niciun pacat. Sanatate!
si alcoolicul din colt a baut .... o fi pacat ?
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 23:15:20
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
din pacate sta scris CE SA FACI .... unora nu le place adevarul si atunci incearca sa omoare mesagerul , dar atita timp cit traieste va spune EXACT ce scrie
si ca sa vedem ce fac legumele ia sa privim aici .....si sa vedem si creierul daca se modifica in functie de alimentatie .... ca tot vorbim de spiritualitate ortodoxa misteria poti sa iei aminte si tu ca pe viitor sa nu mai scrii timpenii .... sau poti sa le scrii dar fara folos pentru cei inteligenti , pentru restul inca mai asteptam ... o sa le treaca .....
asadar sa luam text biblic si sa vedem ce vei spune 'daniel 1
5. Și să-i învețe pe ei vreme de trei ani, după trecerea cărora să intre în slujba regelui. Pentru aceasta, regele le-a rânduit să li se dea în fiecare zi bucate din bucatele lui și vin din vinul lui.
6. Printre ei se aflau din fiii lui Iuda: Daniel, Anania, Misael și Azaria.
7. Și căpetenia famenilor le-a dat nume și a chemat pe Daniel, Beltșațar, pe Anania, Șadrac, pe Misael, Meșac și pe Azaria, Abed-Nego.
8. și Daniel și-a pus in gând să nu se spurce cu bucatele și vinul regelui și a cerut voie căpeteniei famenilor să nu se pângărească.
9. Și Dumnezeu i-a dat să afle înaintea căpeteniei famenilor bunăvoință șl îndurare.
10. Și a zis căpetenia famenilor către Daniel: "Mă tem numai de domnul meu, regele, care v-a rânduit mîncărurile și băuturile; pentru ce să vadă el mai trase chipurile voastre decât ale tinerilor celor de o vârstă cu voi? Voi puneți în primejdie capul meu înaintea regelui.
11. Și a grăit Daniel către supraveghetorul pe care căpetenia famenilor îl pusese peste Daniel, Anania, Misael și Azaria:
12. Încearcă o dată cu servii tăi timp de zece zile și dă-ne să mâncăm bucate din zarzavaturi și să bem apă! [
13. Apoi să te uiți la chipurile noastre și la chipul tinerilor care mănâncă din bucatele regelui și cum ți se va părea, așa fă cu supușii tăi!"
14. Atunci el le-a ascultat această rugăminte și a încercat timp de zece zile.
15.Și după un răstimp de zece zile, ei arătau mai frumoși și mai grași la trup decât toii tinerii care mâncau din bucatele regelui.
16. Atunci supraveghetorul le-a înlocuit mâncarea lor și vinul - băutura dor - și le-a dat mâncăruri de legume
17. Și acestor patru tineri le-a dat Dumnezeu știință și pricepere în oricare scriere, precum și înțelepciune, încât Daniel putea să tâlcuiască vedeniile și visele.
18. Și după acel răstimp hotărât de rege ca să-i aducă, i-a înfățișat căpetenia famenilor înaintea lui Nabucodonosor.
19. Și a grăit regele cu ei, dar n-a aflat pe nimeni printre ei toți ca pe Daniel, Anania, Misael și Azaria. Și ei au început să slujească pe rege.
20. Și în toate întrebările, asupra cărora regele le cerea dezlegarea, când era vorba de înțelepciune și de pricepere, îi găsea pe ei de zece ori mai isteți decât magii și prezicătorii din tot regatul lui.

multa iubire
The Listener, imi cer iertare daca o sa te supar dar tu nu vezi ce reactii starnesti in oameni?

nu am auzit niciodata niciun preot predicand faptul ca sta scris in Biblie sa nu mancam carne.

ca sa ne intelegem, eu nu neg versetele pe care tu le citezi din Sfanta Scriptura, nu spun ca nu ai avea dreptate, dar... de ce oare preotii, sfintii parinti nu au predicat despre aceasta interdictie, de ce nu ne spune parintele duminica de duminica la biserica sa nu mai mancam carne? si tu trebuie musai sa insisti cu treaba asta zilnic si pe toate topicurile posibile?

Foarte bine ca tu poti fi vegetarian. Foarte bine ca tu intelegi ceea ce noi ne prefacem ca nu intelegem. dar de ce trebuie sa insisti? ne-ai spus odata cum sta treaba. chiar nu poti sa renunti la subiect? te rog frumos. da, suntem noi nevrednici si nu vrem sa pricepem, ia-o cum vrei, dar fa tu bine si lasa-ne pe noi sa facem cum stim.

Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru sa alegem NOI PENTRU NOI INSINE ce consideram ca e bine si ce nu.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 23:31:19
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Să nu aud de vin. Eu am nevoie acuma de o bere. Ce bine că am pus la frigider încă de ieri cutii de bere Pils, luate de la Mega Image cu 1,6 Ron ! Una rece. Noroc !
mda, catolicii nu sunt in post acum? pentru ca nu sarbatoresc adormirea Maicii Domnului? nu stiu prea bine de aceea intreb.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 23:52:29
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
ca sa ne intelegem, eu nu neg versetele pe care tu le citezi din Sfanta Scriptura, nu spun ca nu ai avea dreptate, dar... de ce oare preotii, sfintii parinti nu au predicat despre aceasta interdictie, de ce nu ne spune parintele duminica de duminica la biserica sa nu mai mancam carne? si tu trebuie musai sa insisti cu treaba asta zilnic si pe toate topicurile posibile?

Foarte bine ca tu poti fi vegetarian. Foarte bine ca tu intelegi ceea ce noi ne prefacem ca nu intelegem. dar de ce trebuie sa insisti? ne-ai spus odata cum sta treaba. chiar nu poti sa renunti la subiect? te rog frumos. da, suntem noi nevrednici si nu vrem sa pricepem, ia-o cum vrei, dar fa tu bine si lasa-ne pe noi sa facem cum stim.

Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru sa alegem NOI PENTRU NOI INSINE ce consideram ca e bine si ce nu.
E interesant cum te deranjeaca ca UN ORTODOX vorbeste despre hrana sanatoasa si NU te deranjeaza cum altii vorbesc despre NEW-AGE intr-o veselie pe toate topicurile posibile!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 00:11:17
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
The Listener, imi cer iertare daca o sa te supar dar tu nu vezi ce reactii starnesti in oameni?

nu am auzit niciodata niciun preot predicand faptul ca sta scris in Biblie sa nu mancam carne.
.
cum poate sa iti predice ceva ce el face SI E INGADUIT DAR NU DE FOLOS? nu te-ar sminti si nu te-ar revolta ? hmmmm
multa iubire

Citat:
.
datorita nevredniciei noastre in credinta .. citi dintre voi ortodocsi daca vi se spune ce spun eu mai credeti in ortodoxie ? sau mergeti la biserica? hmmmm .... asadar ca sa nu va pierdeti din turma ORTODOXA vi se INGADUIE sa mincati .... citeste ce scriu ca nu repet , mai ales ca imi bat joc de invatatura sfintilor dind margaritare cui nu trebuie .... asadar sa nu maai aud din partea ortodocsilor ca ei maninca carne pentru ca iisus a mincat , sau alte bazaconii ca argumente la faradelegile lor .... si da imi asum aceste lucruri si mergeti la orice preoti ortodocsi si puneti-le problema asta .sau la duhovnici ...... apoi va astept pe toti cu raspunsuri .... pentru mine sfintii parinti ai ortodoxiei sunt TRAITORII ADEVARATI DE URMAT .... care au sfinta scriptura si sfinta traditie IN SANGE si unii dintre ei au fost UCISI ca noi sa ne putem bucura de adevar .... imi pun oricind capul la bataie pentru ortodoxie chiar cu pretul vietii mele ....
multa iubire

Citat:

ASTA E REACTIA DACA IN BISERICA VI S-AR SPUNE CE SPUN EU .... asa au facut si evreii in pustie cind li s-a dat mana sa manince si ei nu si nu ca vor carne ..... si stii ce s-a intimpat , da?
multa iubire

Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 00:15:26.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 01:53:05
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
pentru mine sfintii parinti ai ortodoxiei sunt TRAITORII ADEVARATI DE URMAT .... care au sfinta scriptura si sfinta traditie IN SANGE si unii dintre ei au fost UCISI ca noi sa ne putem bucura de adevar .... imi pun oricind capul la bataie pentru ortodoxie chiar cu pretul vietii mele ....
multa iubire
Nu cred ca ti-a pus cineva pe acest forum ca esti extraordinar.
Iti spun eu acum : ESTI EXTRAORDINAR LISTENER!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51