![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ai înțeles greșit. Adventiștii sunt abstinenți din cu totul altă motivație. Nu este acea frică superstițioasă (ca a "dracului de tămâie"), ori cine știe ce interdicție ceremonială. |
|
|||
|
|||
![]()
pai ca nu il rupi .. cum poti sa il consumi?
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Bere a baut si Martin Luther, deci nu-i niciun pacat. Sanatate!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu am auzit niciodata niciun preot predicand faptul ca sta scris in Biblie sa nu mancam carne. ca sa ne intelegem, eu nu neg versetele pe care tu le citezi din Sfanta Scriptura, nu spun ca nu ai avea dreptate, dar... de ce oare preotii, sfintii parinti nu au predicat despre aceasta interdictie, de ce nu ne spune parintele duminica de duminica la biserica sa nu mai mancam carne? si tu trebuie musai sa insisti cu treaba asta zilnic si pe toate topicurile posibile? Foarte bine ca tu poti fi vegetarian. Foarte bine ca tu intelegi ceea ce noi ne prefacem ca nu intelegem. dar de ce trebuie sa insisti? ne-ai spus odata cum sta treaba. chiar nu poti sa renunti la subiect? te rog frumos. da, suntem noi nevrednici si nu vrem sa pricepem, ia-o cum vrei, dar fa tu bine si lasa-ne pe noi sa facem cum stim. Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru sa alegem NOI PENTRU NOI INSINE ce consideram ca e bine si ce nu.
|
||||
|
||||
![]()
mda, catolicii nu sunt in post acum? pentru ca nu sarbatoresc adormirea Maicii Domnului? nu stiu prea bine de aceea intreb.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire Citat:
multa iubire Citat:
multa iubire Last edited by the_Listener; 03.08.2011 at 00:15:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti spun eu acum : ESTI EXTRAORDINAR LISTENER! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|