![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Așa zice Domnul: "Ca atunci când găsești must într-un strugure și zici: "Nu-l rupe, că în acesta se află o binecuvântare", tot astfel voi face și cu slujitorii Mei; Mă voi feri să stric tot!" (Isaia 65,8)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pavel nu vorbește de "Cina Domnului", ci de cei care maimuțăreau Cina Domnului prezentându-se beți la aceasta. Atenție deci... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
M-am gândit mai degrabă la cei nereligioși, însă e o idee și asta cu musulmanii. Din câte știu eu, nici ei nu beau alcool. Mă refer la practicanți desigur.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pai noi despre ce vorbim?
crezi ca David se referea la must?! |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi osufranul am vazut ca biblia te contrazice .Iisus a facut vin bun care te ameteste. Ai trecut cam usor peste postare. Tu ai zis ca acel vin bun facut de Iisus nu te imbata dar biblia spune altceva!
Apoi cine mai stie pozitia adventista care e schimbatoare? Ne intersam nu avea nici o grija. Chiar tu te speli pe dini? Vezi ca pasta contine alcool! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu-l rupe ... adica nu il consuma ..... ![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 02.08.2011 at 19:52:44. |
|
||||
|
||||
![]()
de ce sa nu il consum?
|
|
||||
|
||||
![]()
Să nu aud de vin. Eu am nevoie acuma de o bere. Ce bine că am pus la frigider încă de ieri cutii de bere Pils, luate de la Mega Image cu 1,6 Ron ! Una rece. Noroc !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|