![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte multe vorbe,mult prea multe vorbe.Noi,adica cei din cartierul meu,am trecut la fapte,putin exasperati de viteza de melc a autoritatilor.De ceva vreme am inceput metodic curatarea cartierului de caini maidanezi si ieri,pentru prima data dupa multi ani,am avut strazi intregi fara maidanezi.I-am adunat pe toti(fara exceptie) cu hingherii si directia adaposturi sau unde ii mai duc ei.Macar pe acest aspect cartierul nu mai arata acum a periferie indiana,cu tot felul de maidanezi si adaposturi mizere,infecte si insalubre,o rusine.Si puterea exemplului a dat roade pt ca cei de pe partea opusa a strazii au trecut si ei la aceleasi masuri,probabil nu prea fericiti sa ramina doar ei cu maidanezi.Am curatat dupa ei si acum arata mai civilizat locul.Un lucru este cert,pe viitor nimeni de aici nu-i va mai accepta precum in trecut,oamenii au fost foarte clari.Deci oameni buni se poate si cand primari incapabili nu sunt in stare de nimic concret,pana la urma daca nu ne ajutam noi singuri nu ne ajuta nimeni.Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Se vede diferența între mentalitatea protestantă, care trece la fapte și rezolvă lucrurile, și cea ortodoxistă (nu ortodoxă, ci ortodoxistă!) care trece la comunicate de presă pentru ca în final să nu se rezolve nimic, ci dimpotrivă "cancerul" să avanseze.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioan&Decebal:meritul apartine tuturor oamenilor din cartier care,desi mai greu la inceput,finalmente au actionat.As dori sa le spun celor care iubesc maidanezii ca nici macar unul nu a fost ucis sau brutalizat,au fost prinsi foarte calm si eficient.Mai mult decat atat o doamna care pana acum ii iubea doar de la distanta,aruncandu-le resturi si crezand ca sunt fericiti asa,a trecut la o dragoste adevarata si a decis sa-i dea o sansa reala unuia dintre ei adoptandu-l si luandu-l la dansa acasa.Cele cateva doamne care la inceput s-au impotrivit au inteles si dansele finalmente si au mutat casutele de pe langa blocuri la diverse locatii unde au fost dusi cainii de catre hingheri,adaposturi sau locuri amenajate in acest sens.De dimineata,cand am iesit sa cumpar paine,am vazut ceva frumos:doamna il plimba cu o lesa frumoasa si cainele era spalat iar pe o straduta la noi,unde seara inainte era o haita si nu puteai intra,acum doua tinere plimbau de manuta o fetita care abia invata sa mearga.Totul este bine cand se termina cu bine,fie si aceasta picatura intr-un ocean de probleme :)
Decebal,ca sa incerc cumva sa-ti aduc o veste buna,majoritatea zdrobitoare a celor care au participat sunt ortodocsi,mai blanzi intradevar de felul lor :) dar de data asta au facut ceva concret si benefic pt toata lumea.Eu inteleg critica ta ca o durere a unui om care chiar isi iubeste credinta si care intelege sa spuna cum vede el situatia,poate mai aprins dar in aceste situatii trebuie sa te intrebi:dincolo de modul de prezentare are dreptate sau nu? Aceasta este intrebarea,ca sa ma exprim hamletian.Exista insa si clipe de incurajare si eu cred mult atat in puterea exemplului cat si intr-o veche vorba de la noi ,,lumea sa spuna ce are de spus si noi sa facem ce trebuie facut".Romanii pot multe lucruri bune,trebuie doar sa se trezeasca putin :) O zi frumoasa tuturor! |
|
||||
|
||||
![]()
SALVAT DE FILMULEȚE. Iar s-a pitit edilul Oprescu. ASPA și Primăria Capitalei rezolvă problema câinilor maidanezi doar din vorbe
(La trei zile după ce EVZ a relatat că maidanezii agresivi adoptați riscă să ajungă iarăși în stradă, și a prezentat cazul concret al unui astfel de câine, procurorii au dispus blocarea adopțiilor și verifi că sterilizările. În ultimele zile, atenția opiniei publice a fost acaparată de înregistrările în care micuțul Ionuț sfârșea atacat de o haită de comunitari, în zona Parcului Tei. Nimeni n-a mai amintit despre responsabilitatea edilului-șef, cel care trebuie să gestioneze câinii fără stăpân. Și nici primarul general n-a mai avut nicio reacție, după ce a încercat, teatral, să verse câteva lacrimi pentru copilul de patru ani. La trei zile după moartea tragică a lui Ionuț, când s-a întors din vacanță. 1 /2. Cazul "Ionuț" a scos la iveală cât de gravă este problema maidanezilor și cât de superficiali sunt mai marii Capitalei, când vine vorba să gestioneze această problemă. Câinii agresivi, din nou liberi După ce "Evenimentul zilei" a dezvăluit că reprezentanții Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) au continuat să facă adopții pe bandă rulantă, fără să se asigure că cei care iau câinii au unde să îi țină, și după ce Ionuț, băiatul de patru ani, a fost ucis de maidanezi adoptați și lăsați pe stradă de un ONG, procurorii au dispus sistarea adopțiilor și a sterilizărilor. Mai grav, EVZ a prezentat un caz concret care demonstrează indolența autorităților: la câteva zile de la demararea adopțiilor în masă, după ce Ionuț a fost ucis, un câine agresiv, luat de hingheri dintr- un parc pentru că a mușcat mai multe persoane, a reapărut și a făcut o nouă victimă. Contactat de EVZ, șeful hingherilor, Răzvan Băncescu, a explicat că este posibil să fie din cei adoptați și a trimis hingherii privați pe urmele lui. Trei bărbați trimiși la fața locului s-au chinuit o jumătate de zi să îl prindă și nu au reușit. Acum, procurorii au blocat adopțiile și sterilizările de la adăpostul Mihăilești și au ridicat fișele medicale ale patrupedelor, iar Băncescu s-a întâlnit ieri, din nou, cu aceștia. Potrivit surselor EVZ, procurorii verifică dacă sterilizările au fost făcute, într-adevăr, cum s-au făcut adopțiile dar și cum a fost gestionată problema câinilor fără stăpân de către mai marii ASPA. În tot acest timp, consilierii generali spun că trebuie pusă în aplicare hotărârea, aprobată acum aproximativ două săptămâni, care obligă ASPA să aplice Legea 227/2002: maidanezii sunt prinși, ținuți 14 zile în adăpost, timp în care pot fi revendicați sau adoptați, în caz contrar fiind eutanasiați. Citiți mai mult: ASPA și Primăria Capitalei rezolvă problema câinilor maidanezi doar din vorbe - București > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/opre...#ixzz2fW4rxGlZ EVZ.ro |
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste, dar incep incet, incet sa cred,ca problema cainilor maidanezi e deja una de securitate nationala !!!
Nu stiu ,daca nu cumva, unele puteri europene (care desigur, aplica eutanasierea pe banda rulanta la ei acasa !) nu doresc,in mod secret,mentinera cainilor pe strazi, ca factor suplimentar de stresare a populatiei si asa saracite si apasate de viata de zi cu zi ! Poate maidanezii sunt un element care intra si ei in calcul,acolo in cancelariile serviciilor secrete ale marilor puteri, in vederea subminarii societatii romanestri, si a dezbinarii ei !!! O trara slabita de lupte interne si neunita social, poate usor cadea prada dezmembrarii !!! Voi credeti ca Rosia Montana nu o vor si altii ??? Chiar credeti ca e batuta in cuie pe veci, in Romania ??? In istorie ,NIMIC, nu e batut in cuie pt vecie !!! Eu zic ca e o ipoteza de luat in vedere !!! Razboiul tacut,sau din umbra, exista si va exista cat ai lumea !!! Last edited by guardian knight; 21.09.2013 at 12:15:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In religiile orientale multe animale sunt considerate sacre (sfinte). Omorarea lor este considerata un mare pacat, echivalentul omorarii unui om. Chiar si soarecii (si sobolanii) au un templu inchinat lor. Aceasta intelegere provine si credinta lor panteista, divinitatea fiind efectiv in toate fiintele, omorarea lor e un pacat mare. Chiar observam in mesajele trecute ca unii din media se opun eutanasierii invocand aceleasi argumente din religiile orientale. Am scris in mesajul precedent, daca cineva se opune strangerii cainilor si acestia omoara un singur om, nu e vorba de omor din culpa (neintentionat)? Chiar daca se ascunde in spatele unor vini colective (fiind mai multi care se opun). De asemenea, sa lasi pe altii sa moara de foame hranind cu banii aceia cainii maidanezi, sau sa nu ajuti bolnavii (ma refer la sumele ce ar trebui alocate de stat pentru ingrijirea cainilor in adaposturi) este tot un pacat. Pacat in crestinism este sa nu manifesti sadism fata de animale, nu ca omori un tantar sau un soarece. Daca te ataca un lup si nu te aperi nu e martiraj, ci sinucidere. Am vazut acum pe alt topic ca esti Nae, deci ne stim de vreo 5 ani, de pe forumul catolic. Ti-am scris toate acestea stiind ca si tu ai unele inclinatii spre new-age si religiile orientale. De asemenea, stiu ca stai in Canada, cum rezolva ei problema cainilor? Am gasit o statisitica, in fiecare an in Canada sunt eutanasiati 7.644 câini și 40.790 pisici. Daca voi omorati si pisici, de ce ii judeci pe romani ca vor sa scape de cainii de pe strazi? |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ma gandeam ca nu ai doar vecini protestanti, majoritatea fiind, de fapt, ortodocsi. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-care sunt problemele reale:SATANISMUL SUB ORICE FORMA (MAGIE,VRAJITORIE,SECTE SATANICE,NEW AGE,ECUMENISM,MASONERIE,COMUNISM,SCOATEREA SUFLETULUI DIN OAMENI SI CONTROLUL CORPULUI FIZIC SI AL MEMORIEI LOR manipulare,control psihic..),distrugerea economiei,.. astea sunt probleme reale si foarte grave -PROBLEMA CEA MAI GRAVA ESTE CA SUNT ROMANI SATANISTI (CHIAR "ORTODOCSI" SAU CARE MERG LA BISERICA-unii) CARE ISI FAC LOR RAU SI ALTORA . -PROBLEMA CEA MAI GRAVA ESTE RAZBOIUL PSIHOLOGIC SI SUFLETESC SI CU OCULTA DAR SUNT ROMANI SATANISTI CARE FAC RAU ALTOR ROMANI ASTA E PROBLEMA! CINE II OBLIGA SA FIE SATANISTI SAU CHIAR CRIMINALI (NU DE TRUP CI DE SUFLET) ? NIMENI.ASA VOR EI,NU-I OBLIGA NICI MASONERIA ,NICI ALTCINEVA,DOAR CA LE-A LUAT DRACUL MINTILE SI SUFLETUL SI AU DEVENIT SATANISTI ,CA ALTA EXPLICATIE NU AM. Last edited by antiecumenism; 21.09.2013 at 13:11:19. |
|