Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2013, 10:34:42
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Foarte multe vorbe,mult prea multe vorbe.Noi,adica cei din cartierul meu,am trecut la fapte,putin exasperati de viteza de melc a autoritatilor.De ceva vreme am inceput metodic curatarea cartierului de caini maidanezi si ieri,pentru prima data dupa multi ani,am avut strazi intregi fara maidanezi.I-am adunat pe toti(fara exceptie) cu hingherii si directia adaposturi sau unde ii mai duc ei.Macar pe acest aspect cartierul nu mai arata acum a periferie indiana,cu tot felul de maidanezi si adaposturi mizere,infecte si insalubre,o rusine.Si puterea exemplului a dat roade pt ca cei de pe partea opusa a strazii au trecut si ei la aceleasi masuri,probabil nu prea fericiti sa ramina doar ei cu maidanezi.Am curatat dupa ei si acum arata mai civilizat locul.Un lucru este cert,pe viitor nimeni de aici nu-i va mai accepta precum in trecut,oamenii au fost foarte clari.Deci oameni buni se poate si cand primari incapabili nu sunt in stare de nimic concret,pana la urma daca nu ne ajutam noi singuri nu ne ajuta nimeni.Numai bine!
Felicitări! Jos pălăria!
Reply With Quote