![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Companiile care produc antivirus au fost de mult timp suspectate ca lanseaza noi virusi pentru a-si sustine vanzarile. Insa chiar si fara sa o faca, se descurca f. bine. Cine crede ca la noi ar exista scrupule din partea vreunui guvern sau companii sa faca astfel de gesturi se inseala. Refuzul vaccinarii in actuala situatie ar pregati numai bine terenul pentru viitoare lovitura care ar putea avea ca scop scadearea populatiei. Data viitoare cand se va declara pandemie toti vor fi sceptici, nimeni nu se va vaccina, diferenta e ca atunci va fi chiar "pe bune". Iar cand turma o sa-si dea seama ca lucrurile au o alta turnura deja va fi prea tarziu pentru f. multi. Deja sunt unii care promoveaza respingerea oricarui tip de vaccin, pregatind valul pentru urmatoarele victime. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rezonabile intrebarile. Asta este ceea ce as numi o abordare corecta, rationala a problemei. In ceea ce priveste falsificarea riscului, cred ca s-ar putea sa fi fost facuta si in sens invers. Mai concret: este posibil sa se fi declarat foarte multe cazuri de imbolnavire cu gripa porcina fara o confirmare prin analiza de laborator. Desigur, acest lucru este de natura sa dea proportii raspindirii desi in realitate, ea ar putea sa nu fie atat de mare. Pe de alta parte, in acest fel scad cazurile de mortalitate si per total problema nu pare atat de grava (asta daca nu cumva s-a exagerat si cu mortalitatea ca nr. absolut, cei decedati din motive fara legatura cu gripa porcina find trecuti in aceasta categorie). Per total problema insa nu pare a fi asa grava din moment ce chiar si celor diagnosticati cu gripa porcina li s-a recomandat carantina la domiciliu (unde de obicei sunt si alte persoane sanatoase) si nu la spital (decat daca apar complicatii grave pe fondul altor probleme). Insa asa cum gripei aviare i-a urmat gripa porcina nu cred ca anul asta sau cel viitor ne putem astepta la ceva mai bun in directia asta. Poate chiar ceva mai rau..ca de exemplu o pandemie serioasa, poate cu un virus nu atat de usor "vaccinabil". Last edited by AlinB; 18.02.2010 at 18:07:17. |
|
||||
|
||||
![]()
Mda, tu de-abia astepti alte pandemii...
|
|||
|
|||
![]()
Da, sigur, imi voi inregistra curand o companie farmaceutica.
PF deocamdata, dar in maxim 20 ani voi fi in farmaceutica ceea ce este Bill Gates in informatica. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Ca sa vezi si sa crezi! Uite ca e adevarat (acum si oficial) ca nu e adevarat! http://stiri.rol.ro/content/view/577520/2/ Maine, oare ce va fi adevarat din cele ce nu sunt adevarate? Incepe sa devina destul de urata lumea in care ne miscam. Mi-am adus aminte azi, cand am citit stirea de scena de final din filmul "Senatorul melcilor". Cred ca e timpul sa ma apuc de facut o arca pentru zilele ce vor veni. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce, dar nu am avut , inca de la inceput, incredere in mass-media in ceea ce priveste aceasta atat de mediatizata gripa porcina
Daca, cu adevarat se ajungea la atatea victime, atunci se instituia criza de carantina , probabil se inchideau si granitele, caci doar este cea mai importanta viata omului, respectiv a unui popor, sa inchida scoli, gradinite, institutii publice... Inainte de a pleca in Japonia, tot auzind atat de des de cea criza porcina de la noi din tara si de peste hotare, ma asteptam sa-mi ceara in aeroport un certificat precum ca am facut analizele necesare si nu am aceasta boala, contagioasa, de altfel . Stiind cat de stricti si precauti sunt japonezii, ma asteptam sa-mi ceara, de asemenea, in aeroport la ei aceasta dovada. Dar, nimic, nici macar nu am observat ca alte dati japonezi cu masca de panza pe fata, de parca nici nu se punea in dicutie aceasta gripa porcina. De asemenea, in Japonia nu am auzit de aceasta gripa, nici la televizor si nici in jur, nici la gradinita copiilor, nicaieri. Doar, foarte putin, inainte de a merge eu acolo. Si atunci, de ce s-a facut atata valva la noi in tara, cu cea gripa porcina , din ingrijorare, pentru protectie si informare ? ! Asa este la noi, se plaseaza stiri pe banda, uneori fara nici o cercetare si o confirmare a realitatii acestora, in prealabil, ca sa nu mai vorbesc de influienta si tendinta aceasta atat de negativa de-a umple programul de stiri doar cu vesti si cu stiri morbide si pline de violenta. Oare, chiar am ramas ancorati intr-un instinct atat de primitiv, desi aparent am evoluat atat de mult din punct de vedere al tehnologiei si pretentiilor morale !? Intotdeauna au existat victime ale gripei obisnuite, in fiecare iarna si sezon rece, astfel ca numarul limitat de decese se poate datora, de fapt, acestui tip de gripa , sau a uneia cu tulpina modificata, dar la acelasi nivel de periculozitate. Cine stie, cine sa mai inteleaga, ce s-a urmarit de fapt prin aceasta manipulare si minciuna, de ce s-a realizat vaccinarea in masa, cine a avut de castigat ? Este clar, cineva trage beneficiile ingenunchind oamenii nevinovati. si atunci ma intreb, cat de pacat este sa mananci de frupt intr-o zi de post, cand pe lume poate exista atata ipocrizie si insensibilitate. Suntem ca pe timpul razboiului, doar sub presiunea altor metode de manipulare si supunere, aparent mai pasnice, dar destul de calculate, prin teama si nesiguranta, printr-un consum excesiv de medicamente nefolositoare, prin credite si supraindatorare, printr-o libertate atat de amagitoare ...prin ce ? Am ajuns sa ne mintim singuri, ne-am apropiat atat de mult toate natiunile, prin mass-media si prin internet, incat, daca un idiot emite o prostie, ajunge sa o creada tot mapamondul, fara sa se mai treaca mai intai prin discernamant. Parca eram mai protejati anonimi si atat de simpli si de egali unii cu altii...parca.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 18.02.2010 at 21:04:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As fi vrut sa-i trimit cuiva link -ul (cineva care sustinea necesitatea vaccinarii si credea in numerele alea cu 3 cifre) dar daca sursa e indoielnica.. Daca este adevarata, sunt curios si cine o sa fie desemnat responsabil pentru dezinformare sau hai sa zicem, in cel mai bun caz neprofesionalism (medical). Last edited by AlinB; 18.02.2010 at 21:30:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca si acum fiecare va decide pentru el daca baga in el niste virusi sau nu. cred ca ar trebui sa se faca o statistica, cati dintre cei care si-au facut acum vaccinul se vor imbolnavi in decursul urmatorilor ani de diverse boli....
|
||||
|
||||
![]()
Ieri a murit fina alor mei, Maria, la 49 de ani. Lucra la spital si a fost obligata sa faca injectia. Din acel moment, a inceput sa se simta prost si a stat bolnava in cateva spitale, aproximativ o luna. Ce-i drept, avea niste probleme mai vechi, dar din momentul vaccinarii s-au agravat si uite ce s-a intamplat.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 19.02.2010 at 09:43:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|