![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acesta este un cuvint cu putere mare si asta pt. ca de multe ori ne este greu sa primim adevarul. Ce este cel mai usor? Mintirea de sine. Ce este cel mai greu? Cunoasterea de sine. Cind toate ar putea exista doar in mintea noastra, cind toate ar putea fi subiectiv/personale [s-ar parea ca ma repet, dar rabdare], cind nu stim unde este granita dintre bine si rau - ce facem atunci. Raspunsul habotnicului monoteist: merem la popa/rabin/imam. Raspunsul unui credincios [eu, de ex.]: ne rugam direct Domnului sa ne lumineze calea si folosim cu logica tot ce stim prin gratia Sa - cele din BIBLIE incluse, cele invatate la facultate incluse. Ajungem la o anumita concluzie si o testam practic, daca putem, pt. ca acest aparent sa fie minimalizat. Daca nu putem testa, atunci ne mai rugam. Acesta este procesul logic, insiruirea logica. Concluzia. Acel foc este "foc". Cu respect. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"CREDE SI NU CERCETA" Nu apare in BIBLIE si nici in NT. |
|
||||
|
||||
![]()
nu am spus altfel
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evreul ii seamana din acest punct de vedere. Musulmanul citeste despre Iad. Acolo va fi jupuit de piele daca nu face JIHAD. In anumite privinti crestinul ii seamana. Merge la spovedanie, crede ca s-a "curatit" si incepe de la capat stiind ca exista spovedanie/impartasenie. Crestinul spune ca Yeshua S-a jertit pt. a-l curata pe el, pacatosul, de pacate, dar Yeshua nu repeta actul si daca tot pacatuieste, ce va fi? Viata vesnica in Iad? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul m-a certat spunindu-mi sa nu va las prada orbirii si superstitiei si nu am alternativa. |
|
|||
|
|||
![]()
vrabia si si maimuta par la...dos
Nu e rau. |
|
|||
|
|||
![]()
zise Machiaveli si mai lua o gura de fin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca nu.
Atei sau credinciosi - avem in noi saminta dumnezeiasca. |
|
|||
|
|||
![]()
asa graieste evreul din buncarul sau din Ierusalim
a sunat iar alarma? Last edited by o_tzaranca; 15.04.2010 at 18:58:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|