![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, mi se pare mie, sau pentru tine OFICIALUL conteaza mai mult decat adevarul, sau, mai bine sa-i spunem, decat desavarsirea .
Care adevar ? Esti sigur ca esti condus de un om , pe cat de oficial, pe atat de intelept ? Condus pe calea mantuirii, bine-nteles ! Va veni vremea cand cel mai greu lucru va fi sa identificam oile de lupi !....daca tot mergem dupa turma.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 11.10.2010 at 20:40:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
La asta m-am si referit.
Si, referitor la cei care conduc Biserica...in realitate nici nu avem pe cine pune ( oricum valoarea noastra de vot nu se pune, nu exista, suntem multimea supusa) . Nu avem pe cine pune cu o adevarata vrednicie, tocmai pentru ca cei curati si vrednici, cei carora chiar le pasa sunt in umbra, ei sunt cei smeriti care nu dau din coate ca sa ajunga sus. Si asa ajungem iar la politica...
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 11.10.2010 at 20:48:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Regretabilă plecarea unui număr atât de mare de măicuțe, în frunte cu preotul lor. Schisma este mereu un lucru trist, chiar dacă, din punctul meu de vedere, e vorba de o schismă a schismei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa botez, apartin de " oficial", nici nu aveam cum altfel avand in vedere faptul ca aveam doar vre-o 3-4 luni ( nu stiu sigur caci m-am nascut prematur ). Acum, ce sa spun, am spus destule in 4 ani de cand sunt pe forum si s-a inteles in mare " de cine apartin ". Oricum, neinteresant ! Apropos ! Am de facut un referat amplu la retorica si argumentare, un referat cu tema religioasa . Of ! ma gandesc intr-una cum sa ma infranez la acest tip de discurs.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 11.10.2010 at 20:59:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Martiri Brancoveni | cozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 26 | 27.02.2014 17:23:06 |
Manastirea Chiajna | ciucaelena | Generalitati | 1 | 30.07.2011 22:03:25 |
Sfintii martiri brancoveni | georgeval | Generalitati | 23 | 18.08.2009 17:29:35 |
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni | camiann | Generalitati | 0 | 06.02.2009 11:49:54 |
Sfintii Martiri Brancoveni | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.08.2008 21:59:40 |
|