![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atitudinea in fata crizei alimentare cred ca trebuie sa se intemeieze mai degraba pe infranare sau mai bine spus pe cumpatare, decat pe astfel de masuri extreme. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa este, de aceea eu ma asteptam ca Domnul sa fi fost vegetarian, insa in Evanghelie arata cum a mancat si peste, si avand in vedere ca a respectat la sange Legea ebraica, inseamna ca si miel a mancat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa este. Totusi, fara exagerari de tip "vegan"(aia nu consuma nici macar miere). Cred ca postul trebuie sa slabeasca trupul, sa-l oboseasca chiar astfel incat omul sa devina mai linistit, mai blajin; sa nu se inteleaga acum ca postul trebuie sa-l sleiasca de putere pe om dar cumva il obliga sa faca miscari mai lente si sa fie mai astamparat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asadar ce ai spus sunt timpenii ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu tin post ca sa pot scoate duhuri ca nu sunt exorcist(!!!). Sunt de acord cu initiatorul topicului ca postul(pe langa multe alte semnificatii) reprezinta si o intoarcere la starea paradisiaca sau "revenirea intru fiinta" cum spune C. Noica. Cat despre tampeniile mele, macar eu spun ceva; tu doar spui ca spui da' de fapt nu spui nimic. Debordezi de aroganta prosteasca si autosuficienta si nu de "multa iubire" cum iti place sa crezi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ma bucur ca esti de acord cu cel care a deschis topicul DAR SE PARE ca nu aplici cu ce esti de acord .... sau ma insel? asadar eu sunt arogant ca taxez timpeniile tale , nu? si ca apar ortodoxia IN PROFUMZIMILE EI ... asa e... sunt mandru ca sunt ortodox .... ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-ai cam afundat in mocirla dar cea mai mare problema este ca tragi dupa tine un fan inteligent. Despre tine e clar ca iti meriti soarta pentru ca a avut dreptate cine a spus: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|