![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca a fost scris pe intelesul oamenilor din acele timpuri atunci de ce noi luam mot-a-mot ce scrie?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă luăm totul mot-a-mot, înseamnă că anulăm teologia. Felul în care trebuie înțeleasă Biblia nu e la îndemâna oricui, iar o mostră de exegeză ne oferă Horatiu în răspunsul de mai sus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Un prost care-și dă seama că e prost e pe jumătate vindecat". Tu nu ești nici pe-aproape! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este evident că nu se pot observa direct dacă au puterea să atragă fotonii. Astfel în absenta luminii nu se văd (denumirea nu indică culoare ci chiar puterea acestora de atractie inclusiv a luminii din jurul lor). Oricum nu vei gasi pe cealată parde decât ceea ce a fost absorbit comprimat puternic http://www.youtube.com/watch?v=w0q4z...eature=related Nu am constatat personal una (si nici nu cred ca as vrea) dar constatarile oamenilor de știintă fac dovada până la proba contrară (pe care nu a prezentat-o nimeni din câte știu)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Un prost care-și dă seama că e prost e pe jumătate vindecat" -> Prostul(a) care scrie așa ceva bate câmpii.
HALLOWED ARE THE ORI Last edited by Prior of ORI; 12.06.2011 at 21:32:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:)) Din ce observ eu pe-aici, meseria de bătut câmpii a fost inventată de tine. |
|
||||
|
||||
![]()
Bag de seama ca ai ceva personal cu mine... Doresti sa rezolvam problema in particular?
|
|||
|
|||
![]()
Ți-am trimis un MP. :) Ca să nu ne abatem de la subiect.
|
|
||||
|
||||
![]()
Există trei opțiuni: crezi, refuzi să crezi, nu crezi (lași, totuși, loc credinței în..ceva mai presus de material, fizic). Să încerci să-ți impui atitudinea ta raportată la ideea de divinitate în fața altora mi se pare un atentat la libertatea celuilalt (și știi că libertatea ta se termină acolo unde începe a altcuiva).
Și atunci există două răspunsuri: cel al unui credincios: biblia- cuvântul inspirat de Dumnezeu (alții spun că e chiar cuvântul lui Dumnezeu) și este dezvăluit doar în măsura necesară mântuirii omului, nefiindu-i necesare date referitoare la ce e în jurul lui, ci doar cine e el, de unde este și unde trebuie să ajungă și cel al unui ateu: biblia- colecție de mituri/basme inspirate/colecționate din alte credințe de până atunci. Tu probabil ești ateu. Pentru ce încerci să le aduci în vedere credincioșilor opinia ta când ei o vor renega constant? edit: pe tine nu te interesează viziunea unui credincios. Pe un credincios de ce-l interesează ideologia ta? Last edited by Kronos; 12.06.2011 at 23:21:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara cunostinte avansate de astrologie, cosmologie si fizica gaurilor negre, nimeni nu s-ar putea mantui! |
![]() |
Tags |
creatie, geneza, universul |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noua teorie despre univers ! | iuliu46 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 19.06.2012 15:58:20 |
Cum a aparut diavolul in Univers? | mariamargareta | Secte si culte | 100 | 19.01.2011 18:46:15 |
Univers ORTODOX | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 21.01.2010 20:17:46 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|