![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt baiat si nu cred ca as putea sa ma casatoresc decat cu o fata cuminte.
Au vor fetele la moda sa fie sotii de "popa"? Din cate am vazut, moda se recicleaza, deci probabil ca fetele "cuminti" vor fi la moda din nou, peste cativa ani. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta,as vrea sa specific.....acest cuvant moda...precum si cuvantul criza....cred ca le folosim gresit intrebuintarea...nu vreau sa fiu critic...sau sa judec pe cineva.....fiecare suntem cu pacate....doar vreau sa precizez....smochinul din....pilda smochinului pe care a rostit-o Mantuitorul Iisus Hristos se refera...la cele exterioare...la felul de a te imbraca a te purta si multe altele....sa nu uitam ca acest smochin a fost taiat si aruncat in foc.Cred ca fiecare trebuie sa avem o legatura prezenta cu Dumnezeu iar daca vom suntem fii adevarati ai lui Dumnezeu cu siguranta...ca...cine va voii sa se casatoreasca va gasi o fata asemenea lui iar cine va vrea sa se calugareasca va gasi Manastirea potrivita lui.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca fetele de azi sunt mai "necuminti" decat fetele de ieri sau de acum 100 de ani; numai ca lumea a evoluat din vrerea Domnului ; a pune eticheta pe cineva ca e cuminte sau nu, nu stiu ce ar presupune; important este sa nu faci rau aproapelui tau, degeaba esti "cuminte" daca esti rau;
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,
Oare poate vreo fata crestina sa-mi raspunda si mie de ce majoritatea fetelor, chiar cuminti din ziua de azi, poarta pantaloni in general stramti? Adica blugi / colanti? Pot aceste fete, de buna vointa, sa se opreasca macar o clipa si sa mediteze daca e bine sa se imbrace asa? Orice barbat, repet absolut orice barbat va poate spune ca pentru el nu exista nici o diferenta intre ceea ce simte daca se uita din spate la o fata in pantaloni stramti sau daca se uita la o negresa in pielea goala (presupunand ca blugii / colantii sunt negri). Oare nu va pune pe ganduri aceasta realitate, dragi fete cuminti crestine? Nu va tulbura gandul ca pentru barbati, pentru creierul nostru, e ca si cum ati umbla dezbracate? Ati iesi goale pe strada? Ati intra asa in Biserica, dragi fete crestine? Off, cat as dori ca acest mesaj sa fie constientizat si difuzat la toate fetele de buna vointa... Oare nu a spus chiar Hristos ca cine se uita la o femeie ca s-o pofteasca a si preacurvit cu ea in inima lui? (Matei 5, 27-35) Va rog asadar, meditati daca e bine sa va mai imbracati astfel... Si daca v-am convins, dati mai departe acest mesaj, cine stie, poate va fi citit. Am tradus si o carticica pe aceasta tema (moda crestina, moda in Biserica), si o recomand: sf-fecioara.ro/moda Multumesc pentru atentie, Cristian |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Nu cred ca suntem noi in masura sa judecam, are cine; fiecare din noi are slabiciuni si in plus eu cunosc destul de multe fete ortodoxe care poarta numai si numai fuste de lungime potrivita, asa ca nu e cazul sa generalizam, parerea mea; in plus, nu stim cainta fiecaruia pentru pacatele sale, pentru neputintele sale, ca poate la urma urmei sunt si astea neputinte, dar persoanele respective au alte valori ascunse; se mai poate sa fie si din nestiinta, nu toate fetele, tinerele stiu ce e placut in fata Lui Dumnezeu. Domnul sa fie cu noi!
|
|||
|
|||
![]()
si penticostalele umbla tot asa, ba mai rau, ca sunt ipocrite, la adunare vin cu fuste lungi si negre iar in oras umbla in mini si merg si la mare, in costum de baie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu te supara, nu sunt eu avocatul penticostalilor, dar ai fost cumva abuzat de un penticostal sau care e treaba? Ura ta (si nu spuen ca nu e asta) impotriva lor iti iese prin toti porii. Ce legatura au penticostalii? Aici era vorba de ortodocsi. Tainele ortodoxiei nu ii implica si pe penticostali. Cu ortodocsii am inteles cum e, dar nu se intampla la fel si cu baptistii, cu catolicii, cu evanghelistii, cu mai stiu eu ce neoprotestanti? Pot sa inteleg ca esti frustrat, dar macar nu scoate in fata asta de fiecare data.
|
||||
|
||||
![]()
ha ha buna asta. intrebare : cand mergeti dumneavoastra la mare, cu ce mergeti imbracat? cu suba? eu inteleg ca, ca si crestini trebuie sa fim mai stricti, da nici picati de pe marte :)
|
|||
|
|||
![]()
In rai la moda sunt fetele cuminti. Oricum si azi majoritatea sunt cuminti dar publicitate se face celor necuminti caci se vrea vanzarea de prezervative.
|
|
||||
|
||||
![]()
pentru profetul de carton
http://www.youtube.com/watch?v=X2jZWceHuSg&noredirect=1 faptul ca omul are un handicap fizic, nu inseamna ca nu poate face nimic. daca va uitati la linkul de mai sus vedeti diferenta. unul cu handicap alege sa fie cersator, iar celalalt munceste. revenind la cazul de care vorbiti dumneavoastra, eu il felicit pe baiatu asta ca nu s-a resemnat si isi castiga singur existenta, mai ales ca in situatia lui parca iti vine sa iti plangi de mila. acum ca, castiga ceva mai mult nu stiu cu ce va deranjeaza. spuneati ca l-ati fi apreciat mai mult daca si-ar fi ales o femeie cu handicap ca si el...daca esti diferit nu inseamna ca trebuie sa te multumesti cu mai putin. la partea cu nenorocirea ma abtin ca aveti mult prea multe ganduri bune pentru cei cu dizabilitati fizice, iar incurajarile dumneavoastra ii umple de entuziasm si ambitie...
"Exista doua feluri de a imprastia lumina: sa fii lumanarea sau sa fii oglinda care o reflecta. "(Edith Wharton) Last edited by miles to truth; 25.02.2012 at 00:12:59. Motiv: pentru profetul de carton |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|