![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a înviat!
Domnul nostru Iisus Hristos, în infinita Sa iubire, S-a sacrificat pe Cruce și a înviat pentru întreaga omenire, nu doar pentru noi, cei care credem în El și-L iubim! Hristos a înviat și pentru eretici! Hristos a înviat și pentru păgâni! Hristos a înviat și pentru contestatarii și trădătorii Săi! Hristos a înviat... chiar și pentru cei care L-au răstignit! Slavă lui Hristos, Mirele inimilor noastre, pentru iubirea Sa "cea mai presus de cunoștință"! Să ne rugăm ca toți cei aflați în neștiință, toți cei care n-au auzit de Dumnezeul nostru Cel înviat, toți cei care-L neagă cu înverșunare, toți prigonitorii creștinilor să creadă în Hristos și să I se dăruiască Lui pe vecie! Hristos a înviat, a Lui fie slava în vecii vecilor, Amin!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 73 | 09.05.2024 11:29:28 |
Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 11:44:58 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 16:22:39 |
Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 22:18:35 |
|