Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2012, 14:54:47
patricia2006 patricia2006 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Problema e ca nu il gasesc prea des pe parinte si nu stiu ce sa fac
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:57:41
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
Problema e ca nu il gasesc prea des pe parinte si nu stiu ce sa fac
Duminica, dupa Sfanta Liturghie sigur il gasesti, atunci il rogi sa-ti spuna in ce zi poti merge sa stai mai mult de vorba cu dansul.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:03:17
Banned

Implicit

Adriana,situatia e mai dIficila,ti-am scris in privat....
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:17:40
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Tu cred ca ai in cap anumite modele ,de oameni care s-au rugat la un sfant si s-au vindecat.
Dar asta era valabil doar pentru ei, acel sfant a aparut in viata lor ,au simtit ca trebuie sa isi puna toata nadejdea in el.
Daca la tine nu a aparut inca un sfant predominant,in care sa speri ca te va ajuta mai mult ,nu iti mai pune aceasta problema inutila.
Inseamna ca nu asta e drumul tau neaparat,ca daca ar fi fost,Dumnezeu ti ar fi scos in cale pe acel sfint.
Asa ca fii mai mult atenta la calitatea rugaciunii ,si scapa de obsesia asta,cui sa o adresez.
Sfintii sunt intemrediari de mare ajutor ,dar Dumnezeu e cel care vindeca.
Roga te asa: Dumnezeule ajuta-ma sa ma linistesc , ajuta organismul meu sa nu se imbolnaveasca,si ajuta ca rugaciunile mele sa fie sprijinite de un sfant.
Insasi procesul acesta,al gasirii unui sfant,trebuie sa vina tot de la Dumnezeu,si nu de la tine
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:27:27
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Din nou vin si subliniez ca Patricia si-a declarat deschis credinta, si presupun ca doreste sfaturi de la cei de aceeasi credinta, adica ortodocsi, si am convingerea ca de aceea a postat intrebarile pe acest site si nu pe un altul.

Ne poate spune chiar ea, daca este asa sau nu.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:30:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Din nou vin si subliniez ca Patricia si-a declarat deschis credinta, si presupun ca doreste sfaturi de la cei de aceeasi credinta, adica ortodocsi, si am convingerea ca de aceea a postat intrebarile pe acest site si nu pe un altul.

asa este vreau sfaturi de la ortodocsi
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:37:02
Senior Member

Implicit

Citat:

Vorbesti cu mine? Adica eu sunt musulman sau ce sunt?
Patricia cred ca e speriata ,si cred ca o ajuta oricine vorbeste cu ea si o intelege. Chiar daca nu as fi fost ortodox, as fi putut sa o inteleg si sa o ajut la fel de mult ca si tine.De fapt de ce are ea incredere in tine? Pentru ca o asculti ,si pentru ca intrii in detalii,si pentru ca vede ca te implici si ca iti pasa.Aceasta cauta ea.
Un om bolnav e la fel de bolnav si are aceleasi simtaminte si aceleasi nevoi,fie ca e ortodox,catolic,sau arborigen.
O injectie face bine orcui,indiferent de creedinta ,Iar un sfat bun de asemenea face bine orcui ,caci conteaza mai myult atentia ce o dai aceluia,si nu neaparat inaltimea cunostintelor de la care o dai.
Daca nu la mine te refereai,scuza mi 'rabufnirea'
Iar daca da,spune mi ce e neortodox in ce am zis.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:40:04
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Adica eu sunt musulman sau ce sunt?.
Nu stiu...........
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:44:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Vorbesti cu mine? Adica eu sunt musulman sau ce sunt?
Patricia cred ca e speriata ,si cred ca o ajuta oricine vorbeste cu ea si o intelege. Chiar daca nu as fi fost ortodox, as fi putut sa o inteleg si sa o ajut la fel de mult ca si tine.De fapt de ce are ea incredere in tine? Pentru ca o asculti ,si pentru ca intrii in detalii,si pentru ca vede ca te implici si ca iti pasa.Aceasta cauta ea.
Un om bolnav e la fel de bolnav si are aceleasi simtaminte si aceleasi nevoi,fie ca e ortodox,catolic,sau arborigen.
O injectie face bine orcui,indiferent de creedinta ,Iar un sfat bun de asemenea face bine orcui ,caci conteaza mai myult atentia ce o dai aceluia,si nu neaparat inaltimea cunostintelor de la care o dai.
Daca nu la mine te refereai,scuza mi 'rabufnirea'
Iar daca da,spune mi ce e neortodox in ce am zis.
ai dreptate iustin...................
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 15:45:06
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu stiu...........
Pai si fara sa stii , ma excluzi asa din start ? Cine iti da dreptul sa crezi ca nu as fii ortodox ? Am zis ceva gresit?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un raspuns va rog ! cristian98 Botezul 10 08.01.2013 01:11:14
Pentru sufletul unui sinucigas! mariusv90 Intrebari utilizatori 7 03.02.2012 15:03:09
Raspuns la non-raspuns! alecsandru Generalitati 1 05.05.2011 23:19:01
Poze pentru sufletul nostru cozia Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 08.01.2010 06:35:38
Un loc pentru sufletul tau dumitruortodox Stiri, actualitati, anunturi 2 10.12.2008 23:48:36