Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.08.2012, 19:58:11
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Minunat topic ai deschis Simply_me, am citit cu mare bucurie ce s-a scris.

Noi suntem inca mici, nu am ajuns la varsta intrebarilor, insa intr-o seara incercam sa o adorm pe fetita mea si ii spuneam ca iepurasii s-au culcat, soriceii s-au culcat, nume de copii (luati la rand, cu care ne jucam in parc) cum si ei s-au culcat. Fetita mea ma asculta si la un moment dat ma intreaba : Doamne-Doamne s-a culcat? si recunosc ca m-a incurcat pe moment.

Sunt foarte nerabdatoare sa ajungem la varsta lui De ce?, mai avem putin, m-am folosit de sfaturile date in acest topic.
Eu aș fi răspuns că El nu doarme niciodată pentru a ne păzi mereu de orice rău pentru că ne iubește mai mult ca viața Lui.
Reply With Quote
Vechi 20.09.2012, 22:19:06
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mishi55 Vezi mesajul
Doamne, ajută!

Am intrat pe acest topic, pentru că am văzut că sunt "prezenți" și copii, și asta m-a făcut să sper că poate, poate, găsesc ajutor.
Am o prietenă care lucrează cu o grupă de copii de grădiniță unde jumătate din copii sunt fără părinți (din orfelinat). Ea m-a rugat să-i găsesc ceva poezioare și povești în format audio pentru acești copilași. Am încercat și pe oDC și pe torente, dar nu am reușit.
Poate nu am știu cum să dau căutare (am scris "poezii pentru copii", "audio prescolari", "poezii audio", "Audio copii") dar nu am găsit nimic.
Poate cineva să mă ajute - fie cu fișierele audio, direct, fie cu vreun link, site, ceva unde să găsesc poezioare pentru copii, repet, în format audio?
Mulțumesc.
Sper sa fie de folos macar cateva din acest playlist de pe youtube - se pot descarca:
http://www.youtube.com/watch?v=8LaNt...25D71785A82969

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Închisoarea copiilor Florin-Ionut Generalitati 6 10.01.2013 12:50:29
Pedepsirea Copiilor OanceaHoratiu Generalitati 15 25.08.2012 01:46:45
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 11.12.2010 23:27:05
Deruta in credinta si intrebarile - care este cauza? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 17 06.01.2010 19:32:40