![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
neica si mihai
Nu ma discutati aici pe topic... mutati va rog frumos discutia pe privat! |
|
|||
|
|||
![]()
UNNOOM, foarte interesanta discutia propusa de tine, totusi ma intreb cum de nu esti inca banat dupa ce ai avut curajul sa spui pe forumul asta, ca aia care cred ca soarele se invarte in jurul pamantului gresesc.
Aici nu prea sunt acceptate ideile argumentate stiintific. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa revenim la subiectul topicului! Acum cativa ani am gasit prezentarea unui fenomen impresionant! Am ramas uimit de ceea ce se poate gasi in spatiul cosmic...! Hexagonul de pe Saturn:
http://www.youtube.com/watch?v=qzL194jiTyY Cand te gandesti la un vartej, iti trece prin minte ceva circular insa pe Saturn, un astfel de vortex are forma hexagonala! Nu mi-a venit sa cred! Fenomenul a fost reprodus si in laborator: http://www.youtube.com/watch?v=60an32_Xses Este ceva ce tine de dinamica fluidelor! Last edited by UNNOOM; 30.11.2012 at 16:13:54. |
|
||||
|
||||
![]()
exact ... când declari un subiect epuizat, înseamnă că s-a ajuns la o concluzie.
și nu cred că este cazul. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este.
Citat:
Se poate dovedi usor contrariul. Sunt banati userii care nu au un comportament civilizat, care nu respecta reguli minima de polemica.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sustin initiativa. Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Informatiile sunt extrem de utile si binevenite. Doamne ajuta.
|
||||
|
||||
![]()
lasă că vezi tu ... vine vsovivi și vă explică el :D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 01.12.2012 at 20:29:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 11:06:53 |
resurse rugaciuni | ortodox2 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 16.12.2011 23:51:54 |
Resurse Stiinta si Religie | Zalmoxis_Nemuritorul | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.02.2010 23:34:43 |
|