![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ma refeream la alte materiale, pe care le-am citit si care ar duce discutia intr-o directie periculoasa. Acolo se faceau antrenamente, adevarate torturi, pentru a obtine unele rezultate. Doar lectura acelui material m-a intristat foarte si de aceea am zis sa nu il includ aici. Deci despre acele antrenamente era vorba. Dar tu la ce te-ai referit, Mena59? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai stiu vreo 3 care ar subscrie..
|
|||
|
|||
![]()
Nu gasesc a fi viclenie mijloacele de educare a copilului.
Dar daca, vrem sa obtinem un rezultat, care nu ni se cuvine si insistam, ne folosim de unele mijloace nepermise, atunci e vorba si de viclenie (care, e stiut, ca vine de la diavolul). Viclenie putem numi multe lucruri pe care le facem, atunci cand scopul nu e cel afisat. Manipulare este o interventie a subiectului asupra altuia prin varii mijloace de exprimare pentru a obtine un anume rezultat, de obicei negativ. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, cand,probabil, discutia nu si=a atins tinta, propui sa nu aprofundam: "Dar, propun sa nu adancim subiectul, cu discutii despre antrenamente, caci intram in zona de activitate a diavolului, si nu este indicat..........." Pai citatele din prima postare, si urmatoarele, erau infipte pana la prasele in zona de activitate a necuratului. Nu am ineles de ce provoci o discutie si apoi vrei sa o sugrumi... Ca sigur nu din prostie. Si m-am gandit ca viclenia ar pute fi o explicatie. Dar se poate sa fi fost cam dura. Iarta-ma! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va rog, continuati! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E bine ca Mena59 a sesizat ca manipularea se afla in "zona de activitate a necuratului". Acum stim si acest lucru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=835 Cu timpul s-au adaugat oameni, care nu au nici in clin, nici in maneca cu ortodoxia. Acestia au alterat atmosfera si s-au facut uneltele necuratului. Ai dreptate, ca ispititorul este pretutindeni, dar nu ar trebui sa fie pe un forum crestin-ortodox. La inceput erau banati ortodocsii, care isi faceau cate un forum ortodox si ii facea reclama aici; acum sunt unii, care fac reclama pentru afacera lor si nu ii mai da nimeni afara. E chestie de management. |
|