Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2025, 00:18:13
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Gata mă opresc, că iar mă trezesc imediat cu atacuri psihotronice, vorba lui Emil Străinu și Fortuna ăla:))

Dar tu știi că am spus adevărul.

Fără să aduc neapărat probe.

Și nici dacă le-aș avea,nu ar fi indicat să le public eu sau oricine altcineva.

Deja sunt "forțe" și interese care mă depășesc,și bine am făcut cât am stat infara acestor subiecte.
Vechi 06.05.2025, 00:24:28
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Gata mă opresc, că iar mă trezesc imediat cu atacuri psihotronice, vorba lui Emil Străinu și Fortuna ăla:))

Dar tu știi că am spus adevărul.

Fără să aduc neapărat probe.

Și nici dacă le-aș avea,nu ar fi indicat să le public eu sau oricine altcineva.

Deja sunt "forțe" și interese care mă depășesc,și bine am făcut cât am stat infara acestor subiecte.
Din ce văd eu și Oreste Teodorescu pe care mi-l dădeai tu exemplu acu niște ani când cochetai cu haștagismul e fost mason și a zis unele chestii despre unii din PNL, sau el zice asta că ar fi fost exclus, adevărul îl știe doar el, uite știrea:

https://www.activenews.ro/stiri/Cele...a-viata-174223

Hai să o luăm altfel, dacă Georgescu ar fi mason de ce a avut susținerea unor oameni ai Bisericii care nu sunt masoni - adică Calistrat Chifan, călugării de la Oașa care i-au permis să filmeze un clip șamd.

Posibil să aibă contacte diplomatice în toată lumea asta, dar în diplomație după cum zicea și el dacă te bate cineva pe umăr nu înseamnă că e prietenul tău.
Vechi 06.05.2025, 00:31:45
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Am unele informații,de la persone din cadrul Bisericii, însă nu pot să le public, inclusiv despre cum mormonii s-au infiltrat în unele zone din Romania, inclusiv o mănăstire foarte influenta....

Dar mă abțin...

Probabil va veni vremea când vor ieși ei singuri la "lumină", adică întunericul lor va fi prezentat ca lumină.
Vechi 06.05.2025, 00:42:13
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am unele informații,de la persone din cadrul Bisericii, însă nu pot să le public, inclusiv despre cum mormonii s-au infiltrat în unele zone din Romania, inclusiv o mănăstire foarte influenta....
Mormonii boss la mănăstire ?
Adică ăia de vor mai multe soții și au cultul poligamiei, taman într-un loc unde e votul fecioriei ?

Citat:
Dar mă abțin...
Probabil va veni vremea când vor ieși ei singuri la "lumină", adică întunericul lor va fi prezentat ca lumină.
Așa și eu am auzit de la un om din cadrul Bisericii că C.G. ar fi de partea bună a istoriei și că are o educație axată pe muncă, cinste și onoare, cum erau educați bărbații prin perioada interbelică, dar nu mai e acum când societatea te învață să fii alunecos, descurcăreț, mincinos, lichea, inclusiv gender fluid sau curvă ca să reușești..

Last edited by Iorest; 06.05.2025 at 00:45:25.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2025, 13:15:39
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Implicit

Citat:
Dar noi băgăm banii statului, adică ai noștrii,ai celor care PRODUC ceva in țara asta in chestii NEPRODUCTIVE!

Tu epuizezi RESURSELE ȚĂRII, profitul îl bagi in buzunar, atunci cu banii pe îmbogățirea proprie și mai dai banii pe la culte religioase ca să-ți manipuleze RELIGIOS, POLITIC cetățenii că la noi inca mai funcționează îndoctrinarea religioasă și politică,mai ales acum cu acest nou curent extremist.

Acesta REȚETĂ a funcționat SECOLE!

GATA!

Nu mai merge,ce să vezi.

Trebuie să fim PRODUCTIVI!

Să muncim
Să fim civilizația
Să fim serioși
Să fim responsabili
Să fim onești

Sau nu vreți?
Trebuie sa intelegi ca uneori e dureros când auzi asta dar... istoria se repeta. Când a fost mișcarea legionara acum 100 de ani, efectiv 100, a fost mare implicare și din partea preoților și a lacaselor de cult ce s-au permis a fi exploatate în acest sens.

Acum avem în loc de Codreanu, o sumedenie de oameni ci viziuni pro-ruse și extremiste, printre care și Ciprian Mega.

Însă ceea ce spui cu sa nu mai fie bani virați către "guvern care arunca bani în chestii Neproductive", asta este imposibil. Multe dintre activitățile desfășurate aici în România sunt și vor rămâne impozabile și exista obligația legala de achitare a taxelor aferente.

Alt lucru important pe care vreau sa îl mai adaug este: Nu toate Bisericile și lăcașurile de cult sunt asociate cu curentul extremism. În general datoria Bisericii prin codul BOR este de a nu face politica, cei care încalcă treaba asta suportând dojanele bisericești ce se cuvin
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Vechi 06.05.2025, 13:26:37
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Trebuie sa intelegi ca uneori e dureros când auzi asta dar... istoria se repeta. Când a fost mișcarea legionara acum 100 de ani, efectiv 100, a fost mare implicare și din partea preoților și a lacaselor de cult ce s-au permis a fi exploatate în acest sens.
Nu există nicio dovadă că la alegerile recente preoții s-au implicat, altfel am fi fost bombardați de presă chiar și cu predica unui preot de țară izolat prin vreun cătun și se rostogolea treaba asta ca anti-campanie, din ce văd preoții au stat la cutie de frică să nu vină iarăși hingherii presei care stau ca niște securiști filmând predici, urmărind oamenii prin Biserică.

Vezi că filmatul, extrasul unor cuvinte din predica unui preot nu e departe de metode secu.

Citat:
În prealabil postat de Andrew Vezi mesajul
Acum avem în loc de Codreanu, o sumedenie de oameni ci viziuni pro-ruse și extremiste, printre care și Ciprian Mega.
Arată-mi o filmare cu Ciprian Mega care face din timpul slujbei politică, nu există așa ceva, faptul că e întrebat de Gușă într-un interviu, în spațiul privat ce va face și că el spune că votează anti-Lasconi ca să contracareze curentul lgbt e ceva ce are voie să facă.

Și faptul că un preot își exprimă opinia pe facebook care e spațiul său privat e în regulă, fiindcă nu o face de la slujbă, dacă ne luăm după tine preoții nu au nici drept să meargă la vot.

Nu uita că în așazisul ținut secuiesc preoții catolici și predicatorii evanghelici fac politică iredentistă UDMR, Laszlo Tokeș făcea politică în Timișoara în 1989 și deși a fost dovedit agent de influență încă sunt oameni care se uită cu încântare la el, ca și cum e vreun mesia.
Vechi 06.05.2025, 19:30:14
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

DIscutiile voastre aici imi amintesc de zicala:

"Tara arde si baba se piaptana"

Cu tot respectul, vorbiti de nimicuri in timp ce "in camera" stati cu un elefant urias pe CARE NIMENI NU IL VEDE...si nimeni nu are curajul sa vorbeasca public despre tema respectiva, evident in termeni constructivi, de vindecare a ranilor prin multa rugaciune, nu pentru a crea mai multa suferinta si rau.

Fix ca in educatia unui copil.
Ceea ce nu este adresat IMEDIAT, PE LOC, URGENT tinde sa se cronicizeze cu riscul REAL de a pierde copilul in favoarea Imparatului Acestei Lumi.
Vechi 06.05.2025, 20:13:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
DIscutiile voastre aici imi amintesc de zicala:

"Tara arde si baba se piaptana"

Cu tot respectul, vorbiti de nimicuri in timp ce "in camera" stati cu un elefant urias pe CARE NIMENI NU IL VEDE...si nimeni nu are curajul sa vorbeasca public despre tema respectiva, evident in termeni constructivi, de vindecare a ranilor prin multa rugaciune, nu pentru a crea mai multa suferinta si rau.

Fix ca in educatia unui copil.
Ceea ce nu este adresat IMEDIAT, PE LOC, URGENT tinde sa se cronicizeze cu riscul REAL de a pierde copilul in favoarea Imparatului Acestei Lumi.
Fii mai specific te rog!
Vechi 06.05.2025, 21:10:28
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Fii mai specific te rog!
Doamne Fereste, nebunia Husilor!
Vechi 07.05.2025, 00:34:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Doamne Fereste, nebunia....
Pericolul e să câștige Șordan care are în spate consilierii lui Iohannis, deci holograma lui Iohannis revine ca un miros urât.

Macron vrea război direct cu Rusia, scopul trupelor pacificatoare pe care a zis Șordan că le-ar trimite pe teritoriul Ukr, e să se angajeze în confruntare directă dacă există oportunitatea și să ne târască în vortexul unui război nimicitor.

Uite ce spune un consilier pescuit de Șordan din ce a lăsat Iohanis

Omul sistemului: Fanatici pro-război și vaccinare obligatorie, promotori LGBT, anti-creștini și foști consilieri ai lui Klaus Iohannis formează echipa lui Nicușor Dan

Valentin Naumescu, Corneliu Bjola, Iulian Fota, Raluca Moldovan, Dorin Popescu, Tana Foarfă, Adrian Codîrlașu, Sorin Costreie, Vlad Alexandrescu și Simina Tulbure sunt membrii echipei lui Nicușor Dan.

Naumescu vrea război total

Valentin Naumescu este un cunoscut diplomat al MAE, profesor universitar la Babeș-Bolyai și expert independent și evaluator al Comisiei Europene în domeniul relații internaționale din 2015.

De la începutul războiului din Ucraina, acesta a fost un promotor al conflictului, ba chiar susținând că lumea întreagă ar trebui să intre într-un război mondial „împotriva dictaturilor”.

În articolul „Război mondial sau păci nedrepte”, Naumescu susține că un război mondial, care admite că ar dura 4-5 ani și va fi nuclear, este preferabil unei „păci nedrepte”.

„Să nu ne facem iluzii, războaiele nu sunt ușoare, nu se termină repede și mulți vor muri iar lumea nouă va trebui reconstruită, după 4-5 ani, pe ruinele celei vechi, de către supraviețuitori. Dar uneori ajungi la concluzia că trebuie să porți acel război, indiferent cât de lung și de greu ar fi, pentru a da o șansă generațiilor viitoare. Istoria este limpede în acest sens. Războiul nu este niciodată o alegere fericită, dar… ”, a scris consilierul lui Nicușor Dan.

Acesta susține războiul „împotriva dictaturilor” deși admite că va fi un conflict total. Naumescu însuși nu va participa la acest război, fiind prea bătrân pentru a fi recrutat și posesor al unui pașaport diplomatic.

„Să nu ne închipuim cumva că un mare război poate fi purtat doar cu „armatele de profesioniști” iar noi, ceilalți, ne vom continua normal viețile. Este evident că va fi nevoie de mobilizare generală

Granițele se vor închide pentru cei care trebuie să lupte, să nu cumva să fugă „patrioții” ideologiei naționaliste din țară tocmai când trebuie să o apere cu arma în mână. Ca regulă generală, bărbații între 18-60 de ani vor îmbrăca haina militară și vor pleca la război.

Nici civilii nu ar fi complet scutiți de riscuri, așa cum nu au fost feriți în Ucraina, Israel sau Gaza. Multe familii și orașe din Europa și Asia ar fi distruse. Economia, investițiile civile și resursele de bunăstare ale celor rămași acasă s-ar prăbuși, efortul financiar și logistic fiind direcționat spre „economia de război” ”, a scris omul lui Nicușor Dan.

Last edited by Iorest; 07.05.2025 at 00:37:31.
Reply With Quote
Răspunde