Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2009, 23:44:33
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit

Adevar gura ta graiestie Cristi,dar iti poti inchpuii ca sunt catolici care la ora actuala ne considera pe noi ortodocsii ca suntem o secta ( cum sunt cei din Martorii lui Iehova s.a.m. departeSi stau si ma intreb in nimicia mea, cum de noi ortodocsii nu gindim cu m gindesc ei?Ce ii invata pe ei la Sf.Liturghie despre religia ortodoxa ca suntem secta?Pentru ca eu locuiesc acum in strainatate ,am gasit destui catolici italieni care au aceasta idee referitor la religia noastra.Si sa nu te gindesti ca am tacut ,fara polemica pe multi dintre ei i-am adus in biserica noastra sa vada cit de sectanti suntem.Au ramas cu gura cascata ,nu le-a venit sa creada .Au ramas impresionati si acum ne vin multi catolici la slujba ,ca au zis ca le place si ca e aproape la fel ca la ei.Din toata treaba asta am inteles ca noi romani suntem misionari in tarile unde suntem plecati si ca trebuie sa luptam cu toate puterile sa nu ne pierdem credinta.Si multi dintre ai nostri o facem,adica nu ne-o pierdem.Chiar in seara acesta Episcopul Siluan a vorbit la Trinitas Tv de Parohia noastra si de lucrurile frumoase pe care le-a facut preotul nostru si preoteasa pentru comunitatea romineasca.Sunt tineri ,dar deosebiti.Eu am o vorba :"OMUL SFINTESTE LOCUL".si am dreptate.

"Cind iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,ca atunci Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."....DOAMNE AJUTA
Reply With Quote
Vechi 30.08.2009, 01:10:07
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de solentina Vezi mesajul
Adevar gura ta graiestie Cristi,dar iti poti inchpuii ca sunt catolici care la ora actuala ne considera pe noi ortodocsii ca suntem o secta ( cum sunt cei din Martorii lui Iehova s.a.m. departeSi stau si ma intreb in nimicia mea, cum de noi ortodocsii nu gindim cu m gindesc ei?Ce ii invata pe ei la Sf.Liturghie despre religia ortodoxa ca suntem secta?Pentru ca eu locuiesc acum in strainatate ,am gasit destui catolici italieni care au aceasta idee referitor la religia noastra.Si sa nu te gindesti ca am tacut ,fara polemica pe multi dintre ei i-am adus in biserica noastra sa vada cit de sectanti suntem.Au ramas cu gura cascata ,nu le-a venit sa creada .Au ramas impresionati si acum ne vin multi catolici la slujba ,ca au zis ca le place si ca e aproape la fel ca la ei.Din toata treaba asta am inteles ca noi romani suntem misionari in tarile unde suntem plecati si ca trebuie sa luptam cu toate puterile sa nu ne pierdem credinta.Si multi dintre ai nostri o facem,adica nu ne-o pierdem.Chiar in seara acesta Episcopul Siluan a vorbit la Trinitas Tv de Parohia noastra si de lucrurile frumoase pe care le-a facut preotul nostru si preoteasa pentru comunitatea romineasca.Sunt tineri ,dar deosebiti.Eu am o vorba :"OMUL SFINTESTE LOCUL".si am dreptate.

"Cind iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,ca atunci Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."....DOAMNE AJUTA
Frumos spus și mare adevăr : sunteți misionari ! Și tu și Mirela și mulți alții cu care am avut contact fie aici, fie pe privat , fie în direct, au demonstrat acest lucru . Prin voi , vocea Ortodoxiei este auzită pretutindeni și pentru asta, noi cei de aici , vă mulțumim și vă transmitem : Să fiți binecuvântați ! +
Vechi 01.09.2009, 17:58:48
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ciprian77 Vezi mesajul
toti ne inchinam aceluiasi Dumnezeu dar fiecare popor il numeste si il imagineaza diferit,creatorul e doau unul.
Not really.In primul rand in fiecare popor sunt oameni care cred in diverse forme de divinitate.
In al doilea rand unii nu se inchina la un creator ci la un intreg panteon in care fiecare divinitate guverneaza ceva.Sau la creatia personificata.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Manuale de religie care promoveaza intoleranta religioasa si agreseaza psihic copiii? cristina2012 Stiri, actualitati, anunturi 62 01.10.2012 16:07:09
Care fapta este mai grea decat toate ? mihele_m Intrebari utilizatori 2 24.08.2011 22:07:46
Muzica legata de religie si Dumnezeu tigerAvalo9 Generalitati 8 17.12.2010 23:35:56
Toate le pot întru Hristos, Cel care mă întărește. danyel Generalitati 6 31.03.2010 23:48:59
Suflete dorit Colors Rugaciuni 176 25.02.2008 00:07:34