Adevar gura ta graiestie Cristi,dar iti poti inchpuii ca sunt catolici care la ora actuala ne considera pe noi ortodocsii ca suntem o secta ( cum sunt cei din Martorii lui Iehova s.a.m. departeSi stau si ma intreb in nimicia mea, cum de noi ortodocsii nu gindim cu m gindesc ei?Ce ii invata pe ei la Sf.Liturghie despre religia ortodoxa ca suntem secta?Pentru ca eu locuiesc acum in strainatate ,am gasit destui catolici italieni care au aceasta idee referitor la religia noastra.Si sa nu te gindesti ca am tacut ,fara polemica pe multi dintre ei i-am adus in biserica noastra sa vada cit de sectanti suntem.Au ramas cu gura cascata ,nu le-a venit sa creada .Au ramas impresionati si acum ne vin multi catolici la slujba ,ca au zis ca le place si ca e aproape la fel ca la ei.Din toata treaba asta am inteles ca noi romani suntem misionari in tarile unde suntem plecati si ca trebuie sa luptam cu toate puterile sa nu ne pierdem credinta.Si multi dintre ai nostri o facem,adica nu ne-o pierdem.Chiar in seara acesta Episcopul Siluan a vorbit la Trinitas Tv de Parohia noastra si de lucrurile frumoase pe care le-a facut preotul nostru si preoteasa pentru comunitatea romineasca.Sunt tineri ,dar deosebiti.Eu am o vorba :"OMUL SFINTESTE LOCUL".si am dreptate.
"Cind iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunea,ca atunci Il vei uita,Domnul sa-si aduca aminte de tine."....DOAMNE AJUTA
|