![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oare s-a mai intimplat cuiva sa ofteze fara motiv, sa respire greu fara motiv, sa se simta impovarat ca si cum ar fii dus in spate o povara grea ( imaginara)?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Subconștientul tău deja a primit semnale cu ceea ce urmează să se întâmple, bun sau mai puțin bun... Chiar subiectele deschise pe forum spun ceva... Gândește pozitiv și roagă-te![/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi s-a intamplat; dar intotdeuna este un motiv, de obicei e ceva care ne doare si de care nu ne place sa ne amintim, ceva care ne deranjeaza in adancul nostru; ceva ce credem ca nu putem controla si refuzam sa traim...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne-ajuta!
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan 3:16) http://taramulfagaduintei.blogspot.com/ http://teatrulviselor.blogspot.com/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Durerea sufletului poate fi atenuată, anulată, vindecată, cu eforturi mari și voință proprie... Cu multă tenacitate și consecvență. [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pana am ajuns sa nu o mai simt;tot timpul am cautat sa respect legile moralitatii crestine,m-am lasat condusa de ratiune.... pana cand am aflat ce inseamna cu adevarat iubirea crestina...atunci lacrimile au inceput sa curga siroaie,fara a plange propriu-zis,zidurile grele care se ridicasera imprejurul inimii se prabuseau rand pe rand,simteam cum lumina,caldura si iubirea imi invadau sufletul.... si,Doamne,cata nevoie aveam...cu cat primeam mai multa iubire,caldura si lumina,cu atat nevoia de a reveni devenea tot mai mare...prezenta Domnului o simt si acum in fiece colt al manastirii......iar cu cat ma aproprii astfel mai mult de Dumnezeu,cu atat simt cum dimensiunile mele scad,uneori ma contopesc cu tot ceea ce ma inconjura,devin una cu natura,ma regasesc in fiece fir de iarba si arbore si adiere de vant si nor si strop de ploaie...... si totul se bucura si multumeste Creatorului. nu cred ca ne putem apropia altfel de Ziditor decat prin rugaciune;insusi Duhul se va ruga pentru noi cu suspine negraite... lacrimi de bucurie,lacrimi de neputinta,lacrimi de pocainta,toate se impletesc,iar Domnul le primeste pe toate,mangaie si alina,ia de pe umeri toate poverile,haina noua daruieste... Doamne,ce-am facut ca sa merit dragostea Ta? |
|
||||
|
||||
![]()
Dar se poate? Chiar ai reusit s-o elimini? Imi doresc sa reusesc si eu candva.
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. (Ioan 3:16) http://taramulfagaduintei.blogspot.com/ http://teatrulviselor.blogspot.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
O ironie gratuita. Nina vorbea din punct de vedere religios si a indicat ca sursa Patericul; nu a fost o parere personala.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Citește și recitește ce am scris eu dacă tu crezi că-ți poate fi de folos, și hotărăște momentul. Sigur că vei reuși.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
restul vine de la Dumnezeu;trebuie doar sa te decizi cand te vei lasa in mainile Lui cu totul...
|
![]() |
Tags |
apel important !, apel! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 14:08:21 |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA | momosica | Umanitare | 0 | 23.09.2011 01:01:51 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Poze pentru sufletul nostru | cozia | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 08.01.2010 06:35:38 |
|