![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum te poate obliga cineva sa ai o astfel de relatie? (excludem forta si santajul). Nu cred ca o astfel de conditionare este o scuza pentru a fi homosexual. Nimeni din lumea asta nu are dreptul sa te oblige la nimic, cu atat mai mult daca tie nu ti se pare in regula si asta de multe ori (din pacate) depinde de cat de mult iti pasa de parerea altora despre tine (logic ar fi sa nu te intereseze nici macar in treacat) si de cate esti in stare sa suporti.
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai, ca nu te inteleg, asta-i faza, hahahha
|
|
|||
|
|||
![]()
Banuiesc, ionpat, ionpat: falsul ingenuu, sau mascariciul regelui
:-) Multa sanatate familiei si tenului tau! |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar, bine spus
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu vreau sanatate tenului meu,adica,stau bine cu tenul,dar sanatatea lui depinde si de odihna(somn),iar cu acesta nu prea stau bine in ultimul timp.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum mersi de urari.(chiar acum ma duc sa imi aplic o crema regeneratoare si hidratanta pentru noapte). Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
hahahahahahahahhaha, am ras bine inainte sa merg la culcare, bun asa
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu uita sa-ti faci somnul de frumusete. Noapte buna! |
|
|||
|
|||
![]()
Fani71 esti plina de ironie; nu stiam ca ortodocsii au voie asa ceva. Dar o sa te judece fratii ortodocsi, si nu cred ca asta iti doresti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De judecat m-au judecat deja, asa ca nu mai am nimic de pierdut, don't worry. No, noapte buna! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dinozaurii -----> ce spune ortodoxia despre ei? | Bast-et | Generalitati | 202 | 12.03.2012 14:45:04 |
SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii | Diana67 | Homosexualitatea | 106 | 08.10.2011 23:10:57 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Cand Dumnezeu spune : Nu ! | cristiboss56 | Eutanasia | 8 | 21.01.2009 11:05:01 |
|