![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Evident ca nu sunt calugar 2. Asta ar mai lipsi, un calugar pe plaja. Cred ca l-as duce spre mare sa il inec. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Hector daca te duci la Sfantul Gheorghe acolo e putina lume pe plaja si poti sa iti gasesti un loc sa nu vezi oameni prin jur.
Plus ca e mult mai ieftin. Din economia de bani care o sa o faci asa poti sa dai o parte la saraci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai bine mai frate Hector da oare fratia ta ca prin Grecia sunt manastiri care sunt facute langa plaja?
Adica nu e toata Terra parte din Biserica lui Dumnezeu? Si oare Cosmosul aceasta catedrala fara sfarsit a lui Dumnezeu nu e toata a Lui? Dar Dumnezeu nu are nevoie de nimic ci pe toate le-a facut pentru om. Nu stii fratia ta ca si apele marii se sfintesc de Botezul Domnului? Daca un calugar s-ar duce sa se plimbe pe malul marii nu ar fi nimic nepotrivit in aceasta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce sa il inecati???cu ce a gresit bietul calugar , ca sa ii luati viata? pt ca dorit si el sa respire briza marii? e nedrept sa ganditi asa, d-le Hector....poate sa stea si el pe plaja, cu conditia sa gaseasca o plaja retasa,cu putina lume si sa faca abstractie la ce e in jur si sa fie imbracat decent...in rest nu vad care e problema pt care sa ii aplicati o pedeapsa asa aspra. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi si imaginez scena: un calugar zambitor inspirand fericit aerul marii...cand deodata cativa oameni cu ochi holbati si parul valvoi incep sa urle "aaah, un calugar pe plaja, innecati-l!!" si bietul calugar fugind innebunit cu aia dupa el.Ca pe un video unde dai pe repede.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar cum il recunosti, ca doar nu o sa vina in sutana la plaja?
...iar barba lunga au multi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 19:29:32 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 07:50:09 |
|