![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
În pagina ta personală scrie : altă confesiune ( Care ? ) și la interese , pasiuni scrie : sexul . Mă întreb sincer dacă chiar te interesează problema ridicată de tine, sau este o simplă minge la fileu ?
|
||||
|
||||
![]()
Am pus alta confesiune,pt. ca nu mi s-a pus la dispozitie optiunea de a pune Agnostic.Si care e problema cu sexul?E un lucru natural,iar practicarea sa intr-un mod regulat garanteaza o viata sanatoasa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atreides: “Deschide inimile noastre catre tine, deschide-ne unul fata de celalalt si fata de bunatate”, avind in vedere locatia topicului, o rugaciune inainte de sex. E adevarat ca nu e ortodoxa, dar cred ca se potriveste :) Corneliu: Adorarea si multe alte subiecte de care ateii se tot leaga sint subiecte deschise, care nu au un raspuns unanim acceptat chiar printre credinciosii cei mai luminati. De exemplu, existenta sau nu a raului in Dzeu. Si aici nu neaparat ateii isi doresc sa demonstreze ca Dzeu e rau, ci mai mult ca credinciosii nu au instrumentele necesare pentru a judeca faptul ca Dzeu e bun sau rau, ca e intr-un fel sau altul, oricare ar fi acel fel. Last edited by topcat; 06.10.2009 at 20:55:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg ce ai cu topicul de fata, deschis fiind pe o tema care, desi nu are legatura cu aria rugaciunilor (iar asta poate fi rezolvat de un administrator), contine o intrebare legitima pe care multi atei si-o pun, pentru ca le este peste putinta sa inteleaga niste chestiuni care se petrec cu semenii lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sau poate fi indiferenta fata de raspuns, incapatanare, superficialitate, mandrie, rautate, rea-vointa. Sa-mi fie cu iertare, dar asta e adevarul. Nu cred ca cei care pun aceste intrebari au un IQ mic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbim aici despre o entitate omiscienta, omniprezenta, omnipotenta si benevolenta? |
|