Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2010, 13:42:52
padreati padreati is offline
Member

Data înregistrării: 22.12.2009
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TheBigSmoker Vezi mesajul
Mi-ai dat un citat interesant din Ioan dar poate nu este chiar ceea ce a scris Ioan deoarece este posibil ca cei de la conciliul din 325 e.n. sa fi modificat anumite carti dupa bunul lor plac.....
Papirusul Bodmer XV contine evanghelia lui Ioan, aproape completa (lucrurile citate sunt complete. Datate in prima parte a secolului II (undeva in jurul anului 220). Exista si alte manuscrise mai vechi, atat ca nu sunt complete.
Citat:
În prealabil postat de TheBigSmoker Vezi mesajul
Da dar in partea aia de inceput sicrisa de mine,in aia cu genetica eu faceam referire la Iisus si Dumnezeirea Sa.
Eu zic ca orice este posibil prin urmare este posibil si ca Iisus Hristos sa fie Fiul Lui Dumnezeu.
Este posibil dar eu nu cred deocamdata ca este adevarat.
Am inteles de la bun inceput aceasta. In ceea ce priveste zamislirea lui Iisus trebuie implicata notiunea de suflet, insa cum notiunea de suflet nu e acceptata nici nu am mai adus-o in discutie. Eu doar am vrut sa subliniez ca, daca stiinta si genetica nu poate explica cum a aparut omul, desigur ca nu e cazul sa se intrebe ce inseamna Dumnezeirea lui Hristos. Incapacitatea stiintei si in acest caz al geneticii, nu face decat sa nu existe dovezi celor foarte foarte sceptici, insa, desigur nu invalideaza nici una din invataturile scripturii.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? cosmotech Generalitati 6 16.10.2011 19:25:44
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Cum a devenit Iisus un Hristos ionela7 Vrajitoria 19 21.09.2010 13:08:18
Dumnezeu Iisus Hristos ne-a miluit si anul asta si a pogorat Sfanta Lumina mihailt Generalitati 359 25.04.2010 13:13:28
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22