![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
te uiti la opere si la oricare alta sceneta pt documentare si sa-ti creezi o idee despre ce s-a scris,s-a compus, nu trebuie sa si repeti ceea ce se interpreteaza pe scena
|
|
|
|||
|
|||
|
Te-ai gindit vreodata oare de ce ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
“Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc.” (1Cor 10:23) “Toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nimic nu trebuie sa puna stapanire pe mine“. (1Cor 6:12) |
|
|
||||
|
||||
|
Cherub, multumesc. In citatele oferite de tine am gasit niste raspunsuri pe care le cautam :)
|
|
|
|||
|
|||
|
imi plac si mie doua piese: Handel - Halelujah si Carl Orf - O Forttuna. Si mai sunt cateva melodii in genu asta pe care incerc sa le gasesc dar nu reusesc. De exemplu, mai demult pe fundalu unei reclame la berea Ursus era o melodie simfonica si-mi placea mult, dar nu stiu de cine e compusa sau din ce compozitie face parte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Am mers si merg des.Nu m-am gandit daca protestantismul este pro sau contra operei.Sincer nici nu ma intereseaza parerea lor pe acest aspect.Mie imi place la nebunie.O seara la opera este superba.Merg impreuna cu sotia si copii.Si nu cred(parerea mea>nu o luati ca un adevar absolut) ca Cel de Sus se supara pt ca imi place mie ,,Nabucco"sau ,,La Boheme".Mi s-ar parea cel putin ciudat sa intalnesc un om(din fericire nu mi s-a intimplat inca) care sa-mi spuna ca mersul la opera,sau opera,sunt contrare unei credinte religioase.Exceptand situatia in care ma intalnesc cu un mujahideen:)) Bye
|
|
|
|||
|
|||
|
am mai gasit o melodie tare: Oda bucuriei de Beethoven.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by dani2004; 26.04.2010 at 14:38:49. |
|
|
|||
|
|||
|
O stiu si-mi place piesa, insa nu am ascultat toata opera.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mergem din nou la Sfanta Parascheva! | glykys | Generalitati | 27 | 01.05.2013 11:26:46 |
| Cat de des mergem la biserica? | cristian sergiu | Generalitati | 30 | 16.07.2011 22:25:20 |
| Sambata mergem la Sf.Paraschiva!!! | elizabeta | Generalitati | 67 | 24.11.2009 00:12:37 |
| Cum ar trebui sa mergem la Sfanta Biserica! | alecsandru | Tinuta in Biserica | 35 | 26.07.2009 02:57:02 |
| De cate ori trebuie sa mergem la Sf Maslu | pui | Maslul | 16 | 10.06.2008 21:23:11 |
|
|