|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Legat de mandria de a fi cetateanul unei anumite tari, maestrul George Carlin(RIP) avea o vorba: a fi mandru de faptul ca esti roman/american/congolez/australian/strumf/martian=a fi mandru de faptul ca te-ai nascut cu o predispozitie pentru cancerul de colon.

__________________ Nihil sine Deo! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Sa nu uitam.. Citat: 
 Poate nu am postat ce trebuia.ce ziceti de gramezi de copii ucisi? http://photo-mond.t2i.info/weapons-w...zi-horror.html | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Ma simt jignit de atitudiea ta. 
				__________________ Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 13.06.2010 at 21:17:38. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

ma refeream la doriana si coplas
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Cele mai mari grămezi de copii uciși se adună în avortoare. În zilele noastre. În plin umanism. În democrație. În țări conduse de guvernăminte care trâmbițează despre drepturile omului. Auschwitz-ul nu e în Germania, cu 60 de ani în urmă. Auschwitz-ul este după colț. Acum.

__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Te rog sa ma ierti pentru ca am inteles gresit.

__________________ Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu stiu ca a existat Holocaustul. Istoria o confirma, supravietuitorii o confirma, in Biblie au fost prezise astfel de incercari pentru poporul evreu. Colaps e mai original. El si Becali viseaza o Romanie ca soarele sfant de pe cer si in afara de ea nimic. 
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar va schimba legile biologiei. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar nu va schimba legile biologiei. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  patriotism= rasism 

Nici una  nici alta  nu are  legatura  cu  ce  se  dezbate  pe  acest  forum  nu  inteleg  de  ce  deviati  de la subiect .
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre rasism... | timeea89 | Generalitati | 11 | 27.11.2010 23:11:42 | 
| Patriotism & Ortodoxie | eodor nastasa | Generalitati | 31 | 07.04.2010 13:20:20 | 
| Taranie si patriotism | eduardd | Generalitati | 0 | 24.05.2009 11:02:44 | 
|  |