![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cateodata ma faci sa rad, desi nu prea se cade... Stii, am la Brasov un frate care este vanator pana in ultima lui celula. A trecut prin multe intamplari mai mult sau mai putin ... vanatoresti. Uneori, cand mai mergeam in vizita la el si era deschis sezonul la mistreti, stateam la povesti pana pe la 3 noaptea, apoi ma convingea sa-l insotesc prin paduri cate 15-20 de km ca ne sarea spritul din cap. Cand mijeau zorii, noi eram in boscheti asteptand ciurda. Rareori aparea, poate si fiindca eu nu aveam acea pasiune pe care o avea el, dar mergeam de dragul lui. Ce vreau sa spun este ca parca toata viata lui este intr-o continua panda si intr-un real pericol. A si fost atacat de ursoaica cu pui, alteori a asistat cum mistretii ii sfasie cei mai buni caini de vanatoare... Mi-e mila de el si totusi il admir pentru sportul pe care-l face aproape saptamanal, nu pentru a vana, ci pentru a ... sta la panda!... Uneori mi se pare ca tu semeni tare mult cu el... Ai mereu cartusul pe teava si cainii pregatiti... Mai ia o pauza, omule!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
. . . cum ramane ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() M-am hotarit, ramine cum am stabilit : ORI ! Vorba lui om-bum , de la tine aveam pretentia sa simti mesajul dar se pare ca te-am creditat mai mult decit poti ! Asta este ! Sa fi iubit si iertat !... sau ORI !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
(Pai ce, te doare mina sa scri asta !? Cu sufletul este un pic mai dificil !)
Vezi, asta este cusurul tau : ai un suflet prea mare si iubesti prea mult ! (sic !) Dar tinind cont ca esti si prea patimas facind risipa de bunatati duhovnicesti cu cei din jur am sa ma retrag de pe acest thread ! Putem iubi fratii menajindu-i !!! Pina la o revedere pe alt thread iti doresc sa fi iubit si iertat mult !
|
|||
|
|||
![]()
Am deschis acest thrend dintr-un sentiment de compasiune pentru suferința poetului și din admirație pentru poezia lui.
Consider că cele scrise pro sau contra acestuia au contribuit la formarea unui portret mai luminos sau mai întunecat așa cum este vazut de noi cei care suntem creștini și români. Mi se pare firesc ca unora să nu le placa altora să le placă foarte mult. Suntem diferiți,suntem pe trepte duhovnicești diferite,unii am lepădat pe drumul nostru spre mântuire tot ce nu are legătură cu aceasta iar alții(printre care și eu) mai ascundem prin bagaj câte o carticică mai lumească așa cum făceau și călugării din cartea lui Umbreto Ego(Numele trandafirului). Așadar haideți să nu cădem în ridicol prin schimburi de replici caustice care unora ar putea să le creeze insomnii. Așdar fraților PACE . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|