![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Jenica, stii ca tin f. mult la tine... dar propunerea de mai sus nici macar nu e comica. o idee stupida, dupa parerea mea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În spatele postărilor sunt oameni cu grijile,cu nevoile lor,cu neputințe duhovnicești, oameni mai mult sau mai puțin credincioși care de multe ori nu au de unde să afle răspunsulri la întrbările care îi frământă. Atunci când începi să mergi pe calea credinței apar mii și mii de întrbări.După părerea mea acest forum este de mare folos pentru toți care citesc și postează aici. |
|
||||
|
||||
![]()
Impartasim aceiasi parere.
Har si Pace de la Domnul! |
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa intreb la ce foloseste regulameniul de functionare alforumului, dca sunt persoane care nu tin cont de el si nimeni nu le spune un cuvant de indreptare.
1. NU sunt acceptate desconsiderarea Bisericii (batjocura, blasfemia) 2. NU sunt acceptate jignirile, injuraturile si orice al gen de expresii vulgare; 3. NU putem accepta pocirea limbii materne, asa cum nu putem accepta nici raspunsurile evazive in cadrul unui topic; Sunt numeroase cazuri de batjocorire a Bisericii de jigniri, injurii si expresii vulgare de schimbare a ortografiei, si... nici un ecou din partea celor in masura sa ia atitudine, caci de useri si asa acestia nu tin cont. Oare numele acestui forum nu ne obliga sa vorbim frumos, sa aratam respect si dragoste unii altora? Se pare ca nu de la sine. |
|
|||
|
|||
![]()
Punctul 2 din Regulament:
NU sunt acceptate jignirile, injuraturile si orice al gen de expresii vulgare. Au fost banati unii pentru mai putin... |
|
|||
|
|||
![]()
exact, iar "inventarea" unui limbaj chipurile moldovenesc, cu scopul de a lovi intr-un user, intra in categoria asta.
deci, ce zici de un ban? |
|
|||
|
|||
![]()
Exagerezi voit,caci situ esti vizata la jigniri!
|
|
|||
|
|||
![]()
nu exagerez deloc, ci iti pun o oglinda in fata.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca mi s-a umplut paharul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca unii useri ar fi ( sau macar ar incerca!!)capabili sa treaca peste [COLOR=Red]URA[/COLOR][COLOR=Red], Prejudecata[/COLOR] pe care o simt vis-a-vis de un coleg/colega de forum, atmosfera ar fi cu adevarat linistitoare. Am fi cu adevarat crestin inseamna sa fii capabil [COLOR=Red]sa recunosti[/COLOR] cand gresesti, sa ai capacitatea de [SIZE=3][COLOR=Red]a discuta civilizat![/COLOR][/SIZE] Fara injurii, fara jigniri gratuite!! Ne ascundem in spatele cuvintelor, in spatele atitudinii de "bun crestin", de om drept, dehh iubim adevarul...suntem detinatori de adevar absolut si atacam [COLOR=Red]OMUL [/COLOR]nu ideea! Daca ar fi cu adevarat dorinta de indreptare...si nu atac la perosoana!! Nu am lua in derandere orice postare a lui/ei, nu l-am jigni incontinuu, nu l-am acuza de sfintenie sau habotnicie sau erezie sau orice altceva!!!! am fi capabili sa spunem deschis , cand este cazul, evident! da frate astazi uite astazi ai gandit bine![SIZE=2][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]Dar ura, mandria, rautatea, dorinta de a spune mereu ultimul cuvant, ne impiedica sa fim UMANI!!![/COLOR][/SIZE][COLOR=Black]
Cred ca ar fi cazul Admin, sa dai "Pauza de scris" celor ce continua sa jigneasca si sa transforme forumul in loc de rafuiala proprie! Nu doresc cenzura, nu doresc sa schimb pe nimeni, nu doresc sa fiu aprobata, inteleasa, [SIZE=3]doresc sa putem discuta civilizat si cu mai multa responsabilitate (ca sa nu-i spun bun simt...) Cei ce nu va/ma suportati si nici nu doriti sa o faceti folositi facilitatea ignor list! [/SIZE][/COLOR] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|