Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.05.2009, 18:26:31
mirelat
Guest

Implicit

Jenica, stii ca tin f. mult la tine... dar propunerea de mai sus nici macar nu e comica. o idee stupida, dupa parerea mea.
Vechi 02.05.2009, 19:15:27
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ClaudiuT Vezi mesajul
Problema de pe acest forum eu cred ca consta in faptul ca se pune prea putin accent pe Sfanta Scriptura!
Cred ca trebuie sa ne invatam caci Sfanta Scriptura este Cuvantul lui Dumnezeu si merita cea mai multa atentie, si nu alte posturi gen .... stiti si voi care.
Binteleinteles : Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie!
Haideti sa schimbam ceva!

Har si Pace de la Domnul!
Acest site este foarte complex și în el cu o simplă căutare găsim aproape tot ce avem nevoie inclusiv despre Sfânta Scriptură și Sfânta Tradiție,pe când forumul este un loc unde fiecare se poate exprima așa cum crede,poate pune întrebări și poate primi răspunsuri.
În spatele postărilor sunt oameni cu grijile,cu nevoile lor,cu neputințe duhovnicești, oameni mai mult sau mai puțin credincioși care de multe ori nu au de unde să afle răspunsulri la întrbările care îi frământă.
Atunci când începi să mergi pe calea credinței apar mii și mii de întrbări.După părerea mea acest forum este de mare folos pentru toți care citesc și postează aici.
Vechi 02.05.2009, 19:24:30
ClaudiuT's Avatar
ClaudiuT ClaudiuT is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2009
Locație: Vatra Dornei, student: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Impartasim aceiasi parere.

Har si Pace de la Domnul!
Vechi 06.05.2009, 17:06:08
Anca-Miha
Guest

Implicit Regulament

As vrea sa intreb la ce foloseste regulameniul de functionare alforumului, dca sunt persoane care nu tin cont de el si nimeni nu le spune un cuvant de indreptare.

1. NU sunt acceptate desconsiderarea Bisericii (batjocura, blasfemia)

2. NU sunt acceptate jignirile, injuraturile si orice al gen de expresii vulgare;

3. NU putem accepta pocirea limbii materne, asa cum nu putem accepta nici raspunsurile evazive in cadrul unui topic;

Sunt numeroase cazuri de batjocorire a Bisericii de jigniri, injurii si expresii vulgare de schimbare a ortografiei, si... nici un ecou din partea celor in masura sa ia atitudine, caci de useri si asa acestia nu tin cont.

Oare numele acestui forum nu ne obliga sa vorbim frumos, sa aratam respect si dragoste unii altora? Se pare ca nu de la sine.
Vechi 06.05.2009, 20:54:09
Anca-Miha
Guest

Implicit

Punctul 2 din Regulament:
NU sunt acceptate jignirile, injuraturile si orice al gen de expresii vulgare.

Au fost banati unii pentru mai putin...
Vechi 06.05.2009, 21:10:41
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
3. NU putem accepta pocirea limbii materne,
exact, iar "inventarea" unui limbaj chipurile moldovenesc, cu scopul de a lovi intr-un user, intra in categoria asta.

deci, ce zici de un ban?
Vechi 06.05.2009, 21:34:22
Anca-Miha
Guest

Implicit

Exagerezi voit,caci situ esti vizata la jigniri!
Vechi 07.05.2009, 00:56:08
mirelat
Guest

Implicit

nu exagerez deloc, ci iti pun o oglinda in fata.
Vechi 07.05.2009, 01:40:10
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Anca ! Esti ori tu prea tare ca fire , ori gustul amar a ajuns intru tarziu la tine. Doar pentru atat ? Sau s-a umplut paharul ?
Cred ca mi s-a umplut paharul.
Vechi 07.05.2009, 08:39:50
eduardd
Guest

Implicit

Daca unii useri ar fi ( sau macar ar incerca!!)capabili sa treaca peste [COLOR=Red]URA[/COLOR][COLOR=Red], Prejudecata[/COLOR] pe care o simt vis-a-vis de un coleg/colega de forum, atmosfera ar fi cu adevarat linistitoare. Am fi cu adevarat crestin inseamna sa fii capabil [COLOR=Red]sa recunosti[/COLOR] cand gresesti, sa ai capacitatea de [SIZE=3][COLOR=Red]a discuta civilizat![/COLOR][/SIZE] Fara injurii, fara jigniri gratuite!! Ne ascundem in spatele cuvintelor, in spatele atitudinii de "bun crestin", de om drept, dehh iubim adevarul...suntem detinatori de adevar absolut si atacam [COLOR=Red]OMUL [/COLOR]nu ideea! Daca ar fi cu adevarat dorinta de indreptare...si nu atac la perosoana!! Nu am lua in derandere orice postare a lui/ei, nu l-am jigni incontinuu, nu l-am acuza de sfintenie sau habotnicie sau erezie sau orice altceva!!!! am fi capabili sa spunem deschis , cand este cazul, evident! da frate astazi uite astazi ai gandit bine![SIZE=2][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]Dar ura, mandria, rautatea, dorinta de a spune mereu ultimul cuvant, ne impiedica sa fim UMANI!!![/COLOR][/SIZE][COLOR=Black]
Cred ca ar fi cazul Admin, sa dai "Pauza de scris" celor ce continua sa jigneasca si sa transforme forumul in loc de rafuiala proprie! Nu doresc cenzura, nu doresc sa schimb pe nimeni, nu doresc sa fiu aprobata, inteleasa, [SIZE=3]doresc sa putem discuta civilizat si cu mai multa responsabilitate (ca sa nu-i spun bun simt...)
Cei ce nu va/ma suportati si nici nu doriti sa o faceti folositi facilitatea ignor list!
[/SIZE]
[/COLOR]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07