![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu crezi ca un copil de 11 ani s-ar putea opune?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si are sens: Dumnezeu e in acelasi timp maret si de necuprins, dar S-a si smerit pentru noi, si ritualurile ortodoxe, in ansamblu, ne transpun si pe noi in acea atmosfera sfanta, in fata lui Dumnezeu care e atotputernic si in acelasi timp milostiv si bland. Nu vad unde ar fi teatrul aici.
|
|||
|
|||
![]()
Măcar omul ascultă predica și ia decizia dictată de propria conștiință, nu este dus la botez legat de mâini și de picioare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai îndrăgit atât de mult piesa încât fie că are decoruri prăfuite ori aurite o trăiești de fiecare dată și te transpui în ea de la primul gong până la lăsarea cortinei. Nici nu mai realizezi că e doar teatru. Și nu te judec...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Banuiam, dar e mai bine cand se da omul in fapt. E o chestiune pe care am mai discutat-o cu cineva, iti citez din mailul trimis lui: Citat:
Acum iti scriu asa, profilactic: Mi-aduc aminte ca parca si Iuda avusese ceva de comentat in legatura cu mirul, hmmm :) Asta ca sa nu fii tentat sa adii in directia asta.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 15.04.2010 at 12:52:09. |
|
|||
|
|||
![]()
as avea o intrebare pentru sectanti(pentru ca,indiferent daca va place sau nu,asta sunteti.V-ati desprins din Biserica Mama ,(care este UNA SINGURA)asa cum si Botezul este unul singur...Nu zic eu ci mantuitorul si sf Apostoli.Deci ,ce va faceti daca un copil moare nebotezat?
unde ajunge el? copii nu sunt sfinti Scriptura scrieca:"o ora daca traiest.Hristos a inviat! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar la varste de 11-13 ani, orice ati spune, tot impunere e. |
|
|||
|
|||
![]()
Mantuitorul*
Doamne sa ma ierti! |
|
|||
|
|||
![]()
am intrebat ce face daca moare de mic?
nu dac e matur sau nu. Decizia aceasta apartine parintilor,caci ei il educa pe copil.daca sunt sectanti il vor influenta ca atare daca nu...nu dar daca moare? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|