![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
scuza-ma dar parca sa fii ortodox inseamna sa pastrezi calea dreapta si sa nu te abati de la adevar... in fiinta ta si in atomii tai sa iubesti adevarul si doar adevarul, nu? ... daca incepi cu fabule si povesti, oare nu fariseu esti? ca drac este si fariseismul, si cine a mancat din aluatul fariseilor nu va "gusta" din painea vietii... noapte buna domnilor... Last edited by bob2909; 19.01.2011 at 22:03:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze (dar mi-am cam dat seama ca se putea intelege ca e vorba de tine si nu am luat masuri mai mult din graba). Da e adevarat ce zici dar trebuie sa-i explicam frumos. Imi cer scuze. Eu ma refer la altii care se dau ortodocsi dar intradevar se cam intelege ca ar fi vorba de tine. Si tu nu ai venit cu idei gresite din cate stiu doar la un moment dat ai zis ca sunt multe zvonuri printre ortodocsi. Doamne ajuta dar trebuie sa recunosti ca daca eu am gresit tu l-ai cam repezit ....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In afara de martirajul lui Iacob, fratele lui Ioan, despre martiriul celorlalti apostoli nu scrie in Biblie. Stiam ca doctrina protestanta admite ca fiind valabil numai ceea ce scrie in Biblie (sola Scriptura). Accepta protestantismul (clasic sau neo~ ) ca fiind autentice informatii care nu se gasesc in Biblie, informatii care provin din mediul Bisericilor ortodoxa si catolica ? E drept, domnia ta spune "se pare ca". Daca nu e prea mult, as dori un raspuns ne-evaziv la intrebarea de mai sus. PS Eu vad o diferenta neta intre matiriu sau mucenicie, care inseamna jertfirea vietii in decursul unei persecutii, ca urmare a refuzului lepadarii de Hristos si de toate ale Sale, si prigoana manifestata in diverse forme: bataie, inchisoare, interzicere de drepturi etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa stiu ca numarul cel mai mare de martiri crestini ai secolului 20 il inregistreaza spatiul sovietic si al tarilor cazute in sfera comunismului, unde predomina ortodoxia. Au fost omorati, pentru credinta, aproape toti clericii si calugarii ortodocsi, precum si nenumarati mireni. Desi mult mai putin numerosi, catolicii din URSS au indurat si ei martiriul. Pe site-ul indicat de domnia ta apar si martiri ne-protestanti, adica apartinand de Bisericile catolica si derivatele sale orientale, ortodoxa si vechi-orientale (despre care la ora actuala nu prea se stie mare lucru in Europa, decat in mediile teologice ortodoxe). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neoprotestantii resping doar cele invataturi care nu sunt in deplina concordanta cu Sfintele Scripturi. Prin urmare afirm in modul cel mai direct: cred ca Apostolii (mai putin Apostolul Ioan) au suferit moarte de martir. Citat:
Pentru ca necrestinii furiosi nu tin cont prea mult de certurile noastre. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc.
Eu nu am citit, din Sfintii Parinti , decat pe Vasile cel MAre. Si nu am gasit nimic in neconcordanta cu Biblia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unii resping chiar si dumnezeirea lui Hristos... altii resping unicitatea Bibliei... ![]() Last edited by AdrianAamz; 21.01.2011 at 00:37:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu spuneti ca dvs. nu faceti comparatii de teama de a nu judeca... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poporul asta vreti voi sa il opriti sa rada ? Sa-l dezvatati sa rada ? De minciuna..., de ridicol..., de prostie..., de hotie... de vorbele voastre umflate... pai de doua mii de ani poporul asta rade !!!!!!!!!!!!!!! rade, cu sau fara voia cuiva si cand a trebuit a luat si toporul in mana !!!!! Si voi vreti sa nu mai rada..., sa nu mai iubeasca...., sa se plimbe pe strazi cu mutre lungi ca ale voastre de "sfinti impotenti" ... Sa nu mai rada poporul roman , ma !?!? Sa-l ardeti in piata pe Caragiale... Ce sa faca poporul roman ?... sa cante psalmi toata ziua... sa se inchine in nestire la fetele voastre stravezii, si pline de fariseism pervers... asta vreti voi...o Romanie cenusie si trista, fara joc...,fara ras..., fara bucurii... ...dar cica cu credinta... credinta o ai daca ti-o da Dumnezeu, daca nu, nu, si atat... si sa nu uitam ca El poate sa faca fii lui Avram si din pietre ... Last edited by bob2909; 24.01.2011 at 03:50:54. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|