![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Later edit: "Papuașii din Amazon" ?!!! Tu ești sigur că știi despre ce vorbești ? Last edited by GMihai; 23.03.2015 at 12:44:46. |
|
|||
|
|||
![]()
GMihai, bineinteles ca Leon e sfant si mare sfant - parinte al parintilor cum e numit.
Dar ce, Romanidis s-a luat si de el ? Nu de alta dar ma intereseaza. Si ce eretici a sustinut Romanidis ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e niciun filetism, în teologia părintelui Ioannis Romanides. Unde vezi tu filetismul? Arată concret, cu citat, sau taci în veșnicie, franco-latinule. Atârnă de tine 24 de mari erezii, dar ești orb, nu le vezi. Și vi și strigi că un creștin, e eretic? Definirea termenului "rușine", pentru tine prinde noi proporții și poate îl redefinești, la cum ai redefinit normalitatea.- Nu ești vrednic să acuzi un om de o așa integritate impresionantă, fără să fi citit, o carte scrisă de el. Leapădă întâi ereziile în care te bălăcești, și apoi ți se dă dreptul să arunci cu spurcăciuni și noroiul minții tale, în cel mai mare, poate, teolog grec, al teologiei, din modernism. Iar "papa Leon I", este defapt Sfântul Leon cel Mare, Patriarhul Romei, nicidecum papă, poate doar pentru franco-latini. Da, de o ținută impecabilă, e sfânt. Nu am citit nimic scris de el, nu îi dau prioritate. Trezește-te din erezii. Că nu ai să te mântuiești.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Când eu am să te numesc pe tine "un nimeni", atunci ai dreptul să faci atac la persoană, să defăimezi, să jignești. Până atunci educația și creștinismul tău, sunt deplorabile. Te compătimesc. Ce vorbesc eu, și dovedesc, spre deosebire de tine, copilaș. Iar linkul, a fost printre primele rezultate, la o căutare după "Dogmatica Patristică Ortodoxă".
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Mihai.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ți-am spus, creștinismul ține exclusiv de civilizație. Înafara civilizației, nu există iubire de vrăjmași. De ce nu ai fost atent ? Iar papuașii din Amazon, sunt băștinașii, populația locală. Le spun papuași, că îmi place numele... E singurul loc de pe pământ, în care oamenii încă sunt cu mentalitate necivilizată, canibali, etc. Deci cu ce e de vină Hristos, că ei nu se mântuiesc? Nimeni nu vine la Tatăl, decât prin Mine, spune Hristos.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 23.03.2015 at 13:12:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 23.03.2015 at 13:20:37. |
|