![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Tu esti cel care ai nevoie sa "constientizeze" ce scrie celalalt, inainte de a comenta. Ce a scris ea si ce ai "citit" tu: Nu e vorba de "a nu avea icoane" ci de a respinge icoana. Citat:
Practic acestia traiesc in perioada VT, negand intruparea lui Hristos. Citat:
Si in felul asta, dupa tine, probabil; se inchinau lui Dumnezeu. Halal logica ca gandirea ortodoxa e deja departe... Citat:
Dar uite ca totusi Dumnezeu le-a spus sa faca! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca sunt atatea Biserici care se lupta ca oarbele, inseamna ca nici una nu e buna...sau ca este una buna in toata lupta asta oarba, si plina de ura? ![]() Imi pare rau ca judeci mereu foarte urat, dupa care afirmi in final ca dreptatea este a Lui...cand de fapt ai putea face si tu ceva sa nu mai generalizezi totul la modul ala negru, si plin de ura, ca si cum cu totii suntem intr-un mare cerc...fara deosebire! Exista posibilitatea ca tu sa nu vezi bine lucrurile de fapt, si sa nu üpoti discerne ce e mai bun, ce e mai rau, ce e fals, ce e adevarat...ce a ramas adevarat, si care sunt scopurile tuturor celor orbi...sau tu insati te consideri confuza, dar te lansezi in acuze si judecati, pentru ca iti vine mai simplu sa nu cauti?
|
|||
|
|||
![]()
E bine, e un pas.Te asteptam si la o Sfanta Liturghie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Facut si asta. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca simti si tu ca nu se pune problema sa nu ne placa prezenta ta, ci doar anumite lucruri spuse de tine, cu care noi nu suntem de acord..cam atat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pe cea cu dragalashi? Aham... Desi trebuie sa fiu atenta cu tine de multe ori...dar face parte din farmecul tau personal...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|