![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=o1vDKyi0xBU
|
||||
|
||||
![]()
asa este! Mihai sau cine doreste poate posta o poza.
Citat:
Au aparut atatea topice noi pe forum, interactive, de cand nu m-am mai uitat, incat nu stiu pe care sa-l citesc mai intai :) Last edited by ioanna; 14.10.2012 at 18:06:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Manastire pe malul Dunarii
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Da. Multumesc pt link, iarna din filmulet imi aduce aminte de copilaria mea, nimic nu mai este ca atunci, off, ce dor imi este de ea......
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserică parohială din munții Apuseni renumită pentru ansamblul iconografic deosebit de valoros.
|
||||
|
||||
![]()
Biserica din Sartas?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu... dar m-ai făcut curios cu biserica din Sartas, nu știu nimic despre ea.
Indicii suplimentare: localitatea unde se găsește biserica este foarte aproape de orașul Brad și are hramul "Sfântul Nicolae".
|
||||
|
||||
![]()
Google zice Biserica Sfantul Nicolae din Ribita.
Si ne da niste imagini foarte frumoase: ![]() ![]() ![]() Si ne mai spune niste lucruri triste: Biserica din Ribita - pacatul uitarii ! Lipsa fondurilor pentru restaurare fac ca numeroase monumente istorice de pe teritoriul Hunedoarei sa se degradeze pe zi ce trece. Bisericile de la Ribita si Criscior, judetul Hunedoara, monumente istorice de o valoare nationala exceptionala, sunt doua dintre cele mai vechi biserici romanesti de zid din Transilvania. In inima Zarandului, in tara lui Avram Iancu, biserici nepretuite stau sa cada. Biserica Sfantul Nicolae din Ribita, se afla in prezent intr-o stare jalnica, fiind pe punctul de a se prabusi. Din cauza ploilor, structura de rezistenta a acoperisului este complet putrezita, iar tencuiala este cazuta aproape in intregime. Turistii ce doresc sa viziteze biserica o pot face doar stiind mai inainte de aceasta, caci Biserica din Ribita nu se afla trecuta in nici un album turistic, nici chiar indicator de "monument national” nu exista spre aceasta."
|
||||
|
||||
![]()
O sa postez si eu o biserica. Are legatura cu marea sarbatoare de astazi.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Onestitatea in vorba si in gand | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 13:24:56 |
Întrebare despre revelionul la mănăstire | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 28.12.2010 00:06:13 |
Biserica Poporului/Manastire vs Camin/Ajutoare/Azile/Locuinte | Unomoarecare | Generalitati | 11 | 15.07.2010 15:51:35 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Urgent...nu e vorba de bani | pacatoasa | Umanitare | 3 | 29.11.2007 01:17:12 |
|